#9 Eren Derdiyok

İlk maçtan adamı yargılamak yanlış olsa da hiçbir hava topuna yükselememesi beni sinir etti.. Kasımpaşadayken THY gibi çalışıyordu umarım kendini toparlar ..Gs formasının ağırlığı altında resmen ezildi ilk maçında

-Türkiye'de güvende misin?

Eren Derdiyok: "Artık dünyanın hiçbir yeri güvenli değil. Herkes daha dikkatli olmak zorunda."

-Galatasaray'a transfer oldun. Kalmaya nasıl karar verdin?

Eren Derdiyok: "Ocak'ta ilk temas oldu. İstanbul'da güzel duygularla yaşıyorum."

-15 Temmuz'da ne oldu?

Eren Derdiyok: "Evdeydik, olanları televizyondan takip ettim. Herkes sokağa döküldü. İnsanların uyumunu hissettim."

-Gomez Türkiye'de oynamayacağını açıkladı. Ne düşünüyorsun?

Eren Derdiyok: "Kararını anlamıyorum. Almanya'da da kötü olaylar yaşandı."

-Grasshoppers, Fenerbahçe ile eşleşti?

Eren Derdiyok: "Fenerbahçe favori ama Galatasaraylı olarak Grasshoppers kazansın isterim." (Blick)

Nazif: Eren bence Türk statüsündeki en iyi santrafor. Tam olarak hazır değil ama hazır olduğunda harikalar yarattığını göreceğiz. Ben eminim de yazan çizen arkadaşlara söylüyorum. Dikkatli yazsınlar sonra mahçup olabilirler" diye konuştu.

kim mahcup olacak görecez nazifcim.

harikalar yaratmasını beklemiyorum. kendinden kısa adamlardan hava topu almasını ögrensin önce.

Beyni = burak
Fiziği = umut

Umut gibi boş koşular yapıp, burak gibi ofsayta düşmekten başka bir işe yaramıyor

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Elestirecegim bir konu yok cunku adama top getiremiyoruz.

Mac boyunca pozisyona bile girememiştir ptt1.lig golcüsü

Burak ve Umut'u her anlamda üst üste koyup 3 kere daha iyi forvet olduğunu futbolu golf zannedenlerin anlamayacağı bir santrafor.

Ligin en iyi forveti diyebilirim.

Santrfor özellikleri her türlü burak ve umud denen kepazelerden iyi.En azından artık hava topu alan bir santrforumuz var.

mac boyunca tek olumlu hareket yapmayan tek gol atan adam en iyi golcüymüş kapak takmışmış hahaha ulan burakta gol atıyordu niye yolladınız

Geri
Üst Alt