#9 Eren Derdiyok

Dogru ya Servet atmisti. O lanetli sezonu unutmaya calistigim icin hatirlamadim golü.

tumblr_odp1gcqrAA1rh6hwdo1_500.gif

tumblr_odp1gcqrAA1rh6hwdo2_500.gif

Kolbeinn'in tepkisi manidar :asd22:

Her futbolcu büyük (favori) takimda oynayamaz, ama bazi oyuncular büyük takimlarda büyürler.

dun gercekten muthis oynadi.

golleri bir tarafa koyuyorum (ikiside harika hele ilki akillara durgunluk verecek cinsten). asil dikkat edilmesi gereken nasil oynadigi. her haraketi olumluydu. duvar oldu, top indirdi, pres yapti, gerektiginde kanatlara kosu yapip alan yaratti, vs.

boyle bir santrafor oyununa bayadir muhtactik.

Gol sevincini yaparken aklıma ulu Johan geldi.

Ulu Eren !

İyi bir forvet oyuncusu her özelliği 10 üzerinden 7 ancak beslememiz ve verkaç varyasyonlarına girmemiz lazım. Böyle boşa çabalıyor oyun içinde.

Fiziği çok iyi, 1.91 boy var, pivot santrafor özelliklerinin tamamını taşıyor. Hantal bir oyuncu da değil bu önemli. Kafa toplarında etkili, ilerde top tutabilecek, sırtı dönük etkili oynayabilecek, pas oyununa katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Yani Umut Bulut da olmayan tüm özellikler mevcut Eren de. Galatasaray'da sağdan, soldan, merkezden çok iyi beslenecektir, sık sık topla buluşacak ve pozisyona girecektir.

Eren kendini ispatlamış bir oyuncu, Galatasaray'da gol ve asist sayısını geçtiğimiz sezona göre arttırabilir. 15-20 gol aralığı hiçte sürpriz olmaz. Bunun yanında asist katkısı da verecektir şüphesiz. Ben çok umutluyum Eren'den. Uyum sorunu yaşamaz, sakatlık yaşamaz ise büyük katkısı olacaktır. Hayırlı olsun.

Eren konusunda şimdilik haklı çıkmak memnun etti beni. Umarım böyle devam eder.

Leverkusene gitmeden önce çok istemiştim zamanında. Çalışırsa potansiyeli yüksek.

Geri
Üst Alt