#9 Eren Derdiyok

hava toplarına güzel vurmak dışında hiç bi ekstra meziyeti olmayan anadolu forveti

mehmet batdal daha çok hava topu aldı bundan.. tabi bizim defansın da katkısı var..

Galatasaray'da anca yedek forvet olabilir demistim, yanilmisim, kadroda bile yer almamasi lazim.

Ondirek kosusu yapamayan adama forvet bile demem. Burak ve Umutu aratacak bir forvete sahip olacagimizi ruyamda gorsem inanmazdim.

Sigi'nin biran once iyilesmesi gerek.

Podolski ye yerini biraksin gelecek macta, sonradan oyuna girer

Batdalla ibra yetenekleri değişmişler bence eren de çok kötü gerçekten yedek olması lazım kolbeinin keyfini bekliyoruz iyileşirse oynucak arkadaş

Yakaladığını atacaksın.
5 haftadır siftahı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

devre arasi bundesliga göndermek sart oldu. elbet bir talibi cikar.

Iyi yolda degil maalesef.Ilk 4 haftada 5 gol atmasi onemli degil Umut'ta ilk 4 macinda 5 gol atmisti ancak sonra yeteneksizligini gidene kadar her mac gösterdi.Eğer buyuk takim santraforuysan en kotu ihtimal 2 macta bir gol atacaksın

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren formsuz da umut bulut ile kıyaslamak da futbola ihanettir bence.
Adamdaki yetenekler gayet üst seviyeleri zorluyor. Umut Bulut karambol fırsatçı golcülük hariç hiç bir numarası yok.

Çok formsuz kabul ama kadro yapımız hiç kendisine uygun değil.
Bekler orta yapmıyor,sabri yapıyor onun da ortaları senelerdir belli, kanatlar orta yapmıyor
Ayrıca iki tane içe kat eden kanat oyuncusuyla oynuyorsan,ileride Eren gibi bir forvet mi olmalı? Bence hatalı planlama

Ama tabii ki Bruma'nın pasını gole çevirmeliydi dün o başka

Çok formsuz kabul ama kadro yapımız hiç kendisine uygun değil.
Bekler orta yapmıyor,sabri yapıyor onun da ortaları senelerdir belli, kanatlar orta yapmıyor
Ayrıca iki tane içe kat eden kanat oyuncusuyla oynuyorsan,ileride Eren gibi bir forvet mi olmalı? Bence hatalı planlama

Ama tabii ki Bruma'nın pasını gole çevirmeliydi dün o başka

Yillardir Galatasaray kanat oyunu oynamiyor. Gidiyoruz kanat oyununa bagli forvet aliyoruz. Allah akil fikir versin yöneticilere.

Ben Riekerink'in Ereni istedigini düsünmüyorum. Adamin oyun plani tamamen pasa dayali, takimda bir tane bile orta acabilecek adam yokken Ereni almak gercekten muhtesem bir kafa.

Yasin, Bruma, Podolski, Sinan bunlar elimizdeki kanat oyunculari kagit üstünde, hic birinin orta acma özelligi yok hepsi iceri kat edip pas veya sutlar ile tehlike yaratmaya calisan adamlar. Sabri'nin ortalari malum ya daglara taslara gidiyor ya da gerizekali gidiyor 5 savunmaci arasinda olan forvete orta aciyor.

Demek istedigim senin elinde Ereni besleyecek adamlar yokken sen niye bunu aliyorsun arkadas? Eren'in simdiye kadar attigi her gol havadan, yanlis hatirlamiyorsam yerden attigi tek gol var o da Besiktas macindaki karambol golü. Eren havada ne kadar iyiyse, yerden de ayni orantida kötü simdiye kadar. Galatasaray forvetiysen daha hareketli olacaksin, ayrica o ilk yarinin sonunda Bruma'nin getirip al da at diye verdigi pasi gol ile sonuclandiracaksin.

Ben Niasse'in gelmesini istemeyenlerdim ama elimizde o olsa bizim oyun yapimiza daha uygun olurdu diye düsünüyorum simdiki halimizi görerek. Ereni kenardan toplar ile beslemedigimiz sürece bize pek faydasi dokunmaz, Podolski ileri ucta daha faydali olabilir Erene göre bu gidisle.

Yukaridaki saydigim nedenlerden dolayi ben yazin geldiginde Eren'in Galatasaray'in ilk forveti olabilecegini düsünmüyordum.

Vallaha dünkü oyun planında forvette değil Eren, Suarez olsa gene bir şey değişmezdi.

Vallaha dünkü oyun planında forvette değil Eren, Suarez olsa gene bir şey değişmezdi.

Katilmiyorum. Ilk once Selcuk yazilir. Burasi Galatasaray , forma adaletinin olmadigi , kotu oyuncularin goklere cimartildigi bir camia. Kendi futbolcusu yani elemanindan cekinen yonetimler toplulugu...

Once Selcuk sonra Semih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adamın en büyük özelliği hava topları. Ama kanatların hiçbiri orta açamıyor. Poldi öyle bi oyuncu değil. Zaten tarzı gereği oyun içi katkısı düşük. Bruma desen içeri kateden bir oyuncu. Keza Sinan da. Hepsi pasör veya şutor türde oyuncular. Üstünte beklerin hiçbiri orta kesemiyor ve zaten forvet bölgesine top getiremiyoruz ki. Nasıl atsın. Tamam B.Şehir maçında kaçırmamalıydı da olur o kadar da...

Kotu, kabul ediyorum, bekleneni belki veremiyor, ama ona kizamiyorum. Adam her mac kosuyor, devamli geliyor top indirmeye calisiyor, yaninda kimse yok, Sneijder Carole'un yaninda, Selcuk Muslera'nin yaninda, yani bu adam kime topu inderecek? Adam'a mac icerisinde top gelmiyor, birileri kafasina gore hareket ediyor, Eren gidiyor onun kanadini tutuyor.

Belki kotu, formsuz, ama mucadele ediyor, buda birsey.

Geri
Üst Alt