#9 Eren Derdiyok

Umut Bulut un üst üste gol atamama rekorunu kıracak bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü mü iyi mi yorum yapamiyorum. Sadece su tac cizgisine kadar gitmesini biraksin artik.

Yoksa takim halinde baski kuramiyoruz ki forvet'i elestirelim..

Burak 2 tane Eren eder. Kendine pozisyon hazırlayacak abi Galatasaray forveti.

Kazulet gibi dikiliyor. Umut bile daha büyük takım oyuncusu idi bu adamın yanında düşünün artık.

Üçü de kazma ama bunda CAN YOK, ISIRMA YOK. Canı olmayan forvet Galatasaray'da oy-na-ya-maz.

Transfer döneminde hic bir sekilde bir planimizin ve transfer polikamizin olmadiginin kanitidir Eren Derdiyok transferi.

Senin takiminda beklerin orta acamiyor, kanat oyuncularin orta ac(a)miyor ama sen gidiyorsun Eren gibi sagdan soldan ortalar ile beslenmesi gereken adam aliyorsun.

Kaliteli kalitesiz orasi ikinci planda benim icin, ama tamamen mantiksiz bir transfer. Sirf Eren transferi ile yetinsek iyi, neredeyse aldigimiz her adam icin gecerli dedigim.

Pozisyon hazırlama özürlüsü takımda oynamaz.

Taaaa topu oralara götürcen de beyfendi atacak

Hiç ısınamadım bu adama. Keşke verdiğimiz parayı iade etseler de, Eren'i geri göndersek.
Çöp demiyorum tabiki de ama yetersiz bir adam Galatasaray forveti olmak için.

Tek yaptığı dayak yemek.
Hatta kendi takım arkadaşın dan bile dayak yedi.

Boş boş ortasaha da koşuyor.
Bir forvet olarak rakip stoperleri hava topu dışında sıkıntıya sokmuyor.
Rakip stoperler onun sayesinde rahat rahat top oynayıp nefes alıyor, ne de olsa eren kaleye doğru değil de ortasahaya doğru koşuyor diye düşünüyorlar.

SARI KIRMIZI!

Bunu Lewandowski yapan yöneticimiz var ya. Bu insanların futbolu yönetmesi bana koyuyor.

fenerin yedegi fernandao bu erenle top diye oynar.GS ın elindeki tek forvet eren derdiyok bu bile ne kadar küçüldügümüzün göstergesi.bu kadar sakat ve yaramaz adamı bize buyuk yıldızlar diye yutturan yönetime de helal olsun resmen uyutulduk.

Yedek i olmayan her oyuncuda bu tip düşüşler oluyo arkadaş. Bi tane daha forvet olsa bu yedekten girer o oynar derken daha formda olurlar..ama yok

Ula tamam mücadele etmek oyun içinde olmaya çalışma pas trafiğine katılmak bunlar önemli meziyetler ama sen forvetsin la ne Opta verileri filan bulabilecek olursa bir araştırabilir mi Allah rızası i.çin Eren saha içinde Ceza Sahasından ne kadar alakasız oynuyor ya taç çizgisinde kava topu almaya çalışır ya ortasahaya gelip pas yapmaya çalışır

Eren&Kolbein yerine beleş'e Balotelli'yi alıp yedeğe Famara Diedhiou'yu alacaktık çok yanlış işler yaptık çok

Eren&Kolbein yerine beleş'e Balotelli'yi alıp yedeğe Famara Diedhiou'yu alacaktık çok yanlış işler yaptık çok

Genlerimizde kazık yemeden transfer dönemi kapanmaz diye bir olay var.Onu da geç gittik 6 ay sözleşmesi kalmış adama 2.5m dolar gömdük geldik.Dursun ve ekibi balotelli kim onu bile bilmiyordur.

Burak 2 tane Eren eder. Kendine pozisyon hazırlayacak abi Galatasaray forveti.

Kazulet gibi dikiliyor. Umut bile daha büyük takım oyuncusu idi bu adamın yanında düşünün artık.

Üçü de kazma ama bunda CAN YOK, ISIRMA YOK. Canı olmayan forvet Galatasaray'da oy-na-ya-maz.
Burak da geçen sene böyleydi. 4-2-3-1 denilen garabet forvetleri bitiriyor bizde. İllaha Sneijder oynayacak diye tek forvette ısrarcı davranıyoruz. Çift forvete dönme zamanı geldi de geçiyor.

Galatasaray'ın forveti dinamik olacak seri defans arkasına koşu yapabilecek her ne kadar yeteneksiz güçsüz olsada Burak'ın attığı gol sayılarına yaklaşamaz bile bu ligdeki forvetler
1)Kreatif bir ortasaha kurulmalı
2)Dinamik güçlü defans arkasına koşu yapabiecek forvet bulunmalı hani Emenike'nin aklı olan versiyonu mesela

Abaubakar'ı falan izlerken bu ne dedim.

İyi dedik umut bulut çıktı adam

Geri
Üst Alt