#9 Eren Derdiyok

Buldugunu atar Burak gibi kacirmaz ama Burağin girdi pozisyonlara giremez giremiyor zaten iyi mi kotu bu özellik bilmiyorum ama forvet dedigin gol kaciracak kendine sövdürecek :D

Buldugunu atar Burak gibi kacirmaz ama Burağin girdi pozisyonlara giremez giremiyor zaten iyi mi kotu bu özellik bilmiyorum ama forvet dedigin gol kaciracak kendine sövdürecek :D
Hocam zaten kaciriyor eren buldugunu atan bir forvet degil bence

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam zaten kaciriyor eren buldugunu atan bir forvet degil bence

Zaten her bulduğunu atan forvet yoktur dunyada ama geldiginden beri girdigi pozisyonlar bi elin parmaklsrini geçmez Burak yetenksiz filan ama.çok pozisyona giriyordu adam Eren okadar pozisyona girseydi simdi bi 10-15 golu vardi

Zaten her bulduğunu atan forvet yoktur dunyada ama geldiginden beri girdigi pozisyonlar bi elin parmaklsrini geçmez Burak yetenksiz filan ama.çok pozisyona giriyordu adam Eren okadar pozisyona girseydi simdi bi 10-15 golu vardi

forvet pozisyonunu kendi yaratır. defans yıpratır arkasına koşu yapar. burak bunu iyi yapıyodu. eren numune gibi duruyor ileride. hava üstünlüğü iyi olabilir tamam da bizimkiler orta açmayı bilmiyor ki

Yeni bir umut bulut doğuyor.

En az umut kadar tek vuruş özürlü ve yeteneksiz.

Topun kafasına çarpmadigi zamanlar dışında zarardan başka bişey değil.

SARI KIRMIZI!

Son düzenleme:
bu adam bizim forvetimiz olamaz dedik kariyerinde attığı gol sayısı belli dedik de kime dedik. nazifoğlu futboldan çok iyi anlıyor ya

Ben en övüldüğü dönem bile bizim seviyemizde değil dedim. Burak Yılmaz, Eren'den 3-4 kat iyi dedim ve üzülerek haklı olduğum ortaya çıktı.

fena kazık yedik. bu adama önde oldugumuz maçlarda sans verip parlatıp isviçre milli takımı oyuncusu diye hemen satmalıyız..GS ın tek forvetı bu adam şaka gibi.buragı begenmıyorduk burak top diye oynar bu erenle.

Allah anali babali büyütsün, nur topu gibi bir Umut Bulutumuz dogdu.

Alma umutun ahını, çıkar aheste aheste

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet için en önemli şey özgüven. Adamı kazanmak gerekiyor. Yerine Podolski oynuyor da ne oluyor. Maçın 3-5 dakikasında gözüküyor sonra sahada var mı yok mu belli değil.

Yedek forvet olarak iyi diyordum ama o pozisyonda umutu gördüm

Forvet için en önemli şey özgüven. Adamı kazanmak gerekiyor. Yerine Podolski oynuyor da ne oluyor. Maçın 3-5 dakikasında gözüküyor sonra sahada var mı yok mu belli değil.
Evet ya yerine poldi oynuyor ve 3 pozisyon görünüyor ve 2 gol attırıyor daha ne olsun.

Poldi ilk golde ara pas ikinci golde asisti yaptı.
Bize kafası çalışan oyuncular lazım.
Boş kaleye atamayan yeteneksizler değil.

SARI KIRMIZI!

Geri
Üst Alt