#9 Eren Derdiyok

Umut Bulut'tan daha kötü

bkR58b.png

umut bulutdan iyi burakdan kötü nasil bir forvet transfer ettik kendiniz düsünün

Tek pozitif tarafı dikilen degajlarda topu bizimkilere indirebilmesi oldu :red:

Top gelmiyor doğru ama geldiği zaman da çok vasat kardeşim eren şuanki formuyla yedek olur ancak

Ya bu adam kafa toplarında cidden iyi, ama gel gör ki, orta açan bek...

Dediğin gibi hava topları iyi ama bizim durağan ortasahayla birlikte ön tarafta da durağan orta bekleyen bi forvet olmuyo malesef. Ki kendisi de farkında olmalı ki hareketli oynamaya çalışıyo, bu da onu daha da etkisiz yapıyo bence.

Umut geri dönnn :(((((

Dediğin gibi hava topları iyi ama bizim durağan ortasahayla birlikte ön tarafta da durağan orta bekleyen bi forvet olmuyo malesef. Ki kendisi de farkında olmalı ki hareketli oynamaya çalışıyo, bu da onu daha da etkisiz yapıyo bence.

Dediğin gibi bize sprinter forvet lazım.

Bu herifin bize bu sezonki maliyeti 28 trilyon.

Emeği geçenler kazançlarından hayır görmesin

SARI-KIRMIZI!

4 Milyon buna 4,5 Milyon Serdar'a. Cöpe atilan 9,5 Milyon.

O paraya ne forvet alirdik be.

biz forvet aldik saniyordum meger biz ceylan almisiz.adam ceylan gibi sekiyor sadece.

Ulan alt yapıda almanyada isviçrede filan kimse mi demedi senden forvet olmaz gel bu işi bırak diye ?

Nefretim olan Burak Yılmaz'ı bile özletti
O derece

Ah ulan şunun yerine Moussa Dembele'yi almış olsaydık efsane olurdu.

Bu adama bir şey oldu kötü futbolcu olduğuna inanmak istemiyorum. Rövaşata attığı Rize maçını, sahaya çok yakın olan numaralı tribünden izledim. Kendisini çok yakından görme fırsatım oldu müthiş bir mücadele yeteneği vardı çoğu ikili mücadeleyi kazandı,top çaldı, pres yaptı ama ne olduysa o maçtan sonra adam batırdı.

Geri
Üst Alt