#9 Eren Derdiyok

siz kendiniz sakasiniz hadi lan ordan satilmis utanmazlar sürüsü
Dursun gibi birine kendini iki sucuga satanlar biat istiyor hosssst

ya görmeden etmeden bilmeden konuşmak, bol keseden atmak ne güzel ya
biz GALATASARAY için mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi yapabilmek, kolaylaştırmak için bu grup altında hareket ediyoruz.

Sen sucuk dersin ama bizim ne cefalar çektiğimizi bilmezsin.

tamam Galatasaray'ı sen kurtaracaksın bekliyorum..

ya görmeden etmeden bilmeden konuşmak, bol keseden atmak ne güzel ya
biz GALATASARAY için mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi yapabilmek, kolaylaştırmak için bu grup altında hareket ediyoruz.

Sen sucuk dersin ama bizim ne cefalar çektiğimizi bilmezsin.

tamam Galatasaray'ı sen kurtaracaksın bekliyorum..
daha ne olmasi gerekiyor?
Iki senedir takim rezil durumda is isten gectikten sonra tek yaptiginiz gülünc bir aciklama
bu noktaya gelmeden tepki verseydiniz geri kalan bütün taraftarlar arkanizda olurdu
o yüzden hersey ortada hic bosuna cefa mefa anlatma bana Galatasarayin bu durumundan sizde sorumlusunuz cünkü en büyük taraftar grubuyuz diyorsunuz
En büyük taraftar grubu olmak laf ile olmaz, münferit taraftari suclamakla olmaz öncü olmakla sorumluluk almakla BAGIMSIZ olmakla olur!!
Sen bagimsiz olup zamaninda o mesaleyi yakacaksin ki bende tek basina bir taraftar olarak senden güc alicam

Son düzenleme:
daha ne olmasi gerekiyor?
Iki senedir takim rezil durumda is isten gectikten sonra tek yaptiginiz gülünc bir aciklama
bu noktaya gelmeden tepki verseydiniz geri kalan bütün taraftarlar arkanizda olurdu
o yüzden hersey ortada hic bosuna cefa mefa anlatma bana Galatasarayin bu durumundan sizde sorumlusunuz cünkü en büyük taraftar grubuyuz diyorsunuz
En büyük taraftar grubu olmak laf ile olmaz, münferit taraftari suclamakla olmaz öncü olmakla sorumluluk almakla BAGIMSIZ olmakla olur!!
Sen bagimsiz olup zamaninda o mesaleyi yakacaksin ki bende tek basina bir taraftar olarak senden güc alicam

biz ultrAslan taraftar grubuyuz
ultrAslan futbol taraftar grubu değiliz bunu bil.

Her branşta fark yaratıyoruz, bunlar dile getirilmiyor, paylaşıyoruz incelersen görürsün.

Biz övünmek için cefa çekmiyoruz, sevdiğimiz için cefa çekiyoruz.

Evet en büyük taraftar grubuyuz.
YAŞASIN GALATASARAY
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ultrAslan!

biz ultrAslan taraftar grubuyuz
ultrAslan futbol taraftar grubu değiliz bunu bil.

Her branşta fark yaratıyoruz, bunlar dile getirilmiyor, paylaşıyoruz incelersen görürsün.

Biz övünmek için cefa çekmiyoruz, sevdiğimiz için cefa çekiyoruz.

Evet en büyük taraftar grubuyuz.
YAŞASIN GALATASARAY
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ultrAslan!
bravo-o-kadar-komikti-ki-gulmeyi-unuttum_715409.webp

Eren Derdiyok'un bu sezon Süper Lig'de attığı 10 golün beşi maçların 89. dakikaları ve sonrasında geldi.

C6QgquiWAAIlgvG.jpg

C6Qgyb0WUAEwzbd.jpg

Reis işini bitirip giyinirken...

Geri
Üst Alt