#9 Eren Derdiyok

Podolskiden daha etkili bir oyuncu Yasin-Linnes-Garry bol bol orta kesmeliler Erene Bruma orta açmazda

Havadan oynamamız gerekiyor bu adama. Ya kafayla kaleye vurur yada en yakındaki arkadaşına top indirir.

Abi kim ne derse desin Eren Derdiyok kaliteli bir forvet oyuncusu. Formsuz ve kötü zamanları olabilir ama adam tam ideal forvet. Zeki bir futbolcu golü kokluyor ve bulunması gereken yeri iyi ayarlıyor. Hava toplarında da etkili. Şu şartlar altında bundan iyisi şamda kayısı

Ya bu form olayı kim formdaysa o oynar, bu Eren'in Galatasaray'ın forveti olamayacağı gerçeğini değiştirmez

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'ta olsa gol kralıydı. Caner ve Quaresma ikilisi adrese teslim orta gönderiyor. Biz de Eren'i güzel kullanırsak son dakika bile olsa 3 puanı alabiliyoruz. Sevindim, ayrıca hakeme yaptığı hareket milyonlarca taraftarın yüreğini soğuttu. Tebrikler Eren bugün senin sayende mutluyuz.

C6RBu7hWgAEoGuE.jpg

Schweiz - Deutschland 5:3 Alle Tore & Highlights !!! 26.05.2012 - YouTube

Almaya´yi ücledigi maci acalim, günün serefine.

---------------------

Üstat Ottmar Hitzfeld zamaninda Eren ile ilgili yaptigi yorum...

"Kendisi komple, neredeyse perfect bir santrafor. Kendisi hem hava toplarinda güclü, hem cok hareketli, hemde top ile oyunda etkili bir golcü"

Bu bizim Ter Stegen'in ilk milli maciydi sanirim. Adam gercekten de milli oldu 5 gol yiyerek.

Şu bilmemkim Galatasaray'ın forveti olamaz muhabbetinden de gına geldi artık. E.Derdiyok 5 sene evvel Galatasaray'ın almak istese de alamayacağı bir adamdı. Kariyerinde yaşadığı bir takım sorunlar onu buralara kadar getirdi. Kaliteli bir forvet ve gayet de Galatasaray'ın forveti olur, Galatasaray sanki bana R.Madrid, şu forveti olamaz bu kanadı olamaz atıp tutup geziyoruz da bu iş takım olabilmekte, eğer doğru formasyon, doğru hoca ve birkaç tane yıldız isimle ortalama bir kadroyu iyi harmanlarsan tarihe geçecek başarılara bile imza atarsın. Eren işte o "doğru" takımda gayet de santrafor oynar. Galatasaray'ın mali tablosu da bundan çok daha üst seviye bir forvete yetmiyor zaten yapılması gereken kendisiyle forma yarışına girecek farklı tipte bir santrafor almaktır.

Attığı goller güzeldi buna bir lafım yok lakin bu durum onun Galatasaray'ın 1. forveti olamayacağı gerçeğini değiştirmiyor. Açıkçası kendisini beğenmiyorum ve 2 gole tav olacak değilim.

gol sevincinde selçuktan müthiş sıyrılmış

ya da selçuk orada bile adam markajını yapamamış diyebiliriz

Golleri çok iyiydi, ilk yarıdaki oyununu da begendim sayılır, ama ikinci yarı son dakika golüne rağmen beğenmedim. Hoca mı söylüyo kendisi mi yapıyo bilmiyorum ama gereğinden fazla savunmaya geliyo. Bu da rakip stoperlerin çok rahat çıkmasına, bizim de gömülmemize neden oluyo. Pivot santrforun savunma görevi stoperleri taciz etmek, onları rahat çıkarmamak olmalı bence.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu adam 2 gol attı hemen güzellemeler başlamış.hayır bir de birini överken poldiyi gömmek de nasıl kafa anlamıyorum.
Kabul edelim ki eren bizde en fazla yedek olabilecek oyuncu ve bu maça kadar oynadığı sürelerde oyun içinde etkinliği nerdeyse sıfırdı.bu durum poldi içinde geçerli ilerde kağnı gibi duruyor ama pas oyununda çok daha etkili özellikle wesley varken.hatırlayın ilk yarının sonlarına doğru bursa,antep,kpaşa maçlarında çok güzel goller atmıştık bunlarda poldinin de payı büyüktü.
Düne dönersek eren sezon başından beri ilk defa oyun içinde bu kadar aktif oldu.hele ilk yarıda arkadaşlarına iyi duvar pasları verdi.Eren ilk 5 haftada golleri atmasına rağmen topla bi türlü buluştıramıyorduk.
Umarım bu olumlu oyununu devam ettirir.Karakterli bi adam görüntüsü var başarılı olmasını isterim.

tapa
a
l
k

2metre boyu var 1tane hava topu alamazmi insan, gollere lafim yok neyse oynamasanda gollerini at kafi

12h
OptaCan‏ @OptaCan
5 - Eren Derdiyok'un bu sezon Süper Lig'de attığı 10 golün beşi maçların 89. dakikaları ve sonrasında geldi. Söndürücü.

Kanatlardan bol ortalı oyunla oynarsak iş yapar ama bizim taktiğimizde 2 kanat oyuncusu da çizgiye inme peşinde gelecek sezon iyi bir yedekten öteye gitmez.

Poldiden nefret ediyorum artık o yüzden eren oynamalı bizi satan adamı biz de satarız

İleri attığımız yüksek toplarda adamı kontrol etmek yerine sadece topa odaklanıp fizik avantajını kullansa daha çok top indirir. Cüssesine göre çok ödlek kalıyor o toplarda.

tapatalk

Geri
Üst Alt