#9 Eren Derdiyok

Bu da Serdar Aziz'in 2-3 tık altı sakatlık konusunda.

sent via GSC

"Dün oynanan Bursaspor maçından sonra sponsor hastanemiz Liv Hospital’da yapılan tetkiklerinin ardından sol ayak kapsülünde yırtık ve ayak kemiklerinde kontüzyon (ezilme) tespit edilen oyuncumuz Eren Derdiyok’un tedavisine başlanmıştır."

Hırsının kurbanı oldu resmen. Büyük şanssızlık. İyi de bir alternatif olmuştu son dönemde. Umarım en kısa sürede iyileşir.

1.5 ay yok sonra zaten idman form filan derken sezonu kapattı sayılır. Alternatif kalmadı elimizde. Allah Gomisi korusun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ezilme olduğunu anlamıştım felaket bir olay yaw maç 4-0 ken adam ayağı bıraktı sahada

"Dün oynanan Bursaspor maçından sonra sponsor hastanemiz Liv Hospital’da yapılan tetkiklerinin ardından sol ayak kapsülünde yırtık ve ayak kemiklerinde kontüzyon (ezilme) tespit edilen oyuncumuz Eren Derdiyok’un tedavisine başlanmıştır."

Hırsının kurbanı oldu resmen. Büyük şanssızlık. İyi de bir alternatif olmuştu son dönemde. Umarım en kısa sürede iyileşir.

Melih Peker abi sendeyiz.

Geçmiş olsun.Keşke o pozisyonda pres yapmasaydı zaten 4-0 öndeydik.Büyük şanssızlık hakikaten de.

1355538.png

Beklediğimden daha hafif bir sakatlık , en azından kırık değil , kopma kırığı olabilirdi tendon yapışma yerlerinde.

Ancak ayak kapsül yırtığı da ciddi bir travmayı işaret ediyor zaten.Kemiklerde kontüzyon demek travmaya bağlı kemik ödemi ancak mikroskopik düzeyde kemiği oluşturan yapılar tuzla buz oluyor ki tamamen iyileşmesi 1 ayı bulur.

Ayak gibi sürekli üzerine basılan bir uzuvda bu iyileşme süreci daha da uzar.

minimum 1 ay sonra bence koşulara başlayabilir ama efektif oynaması 2 ayı bulur diye tahmin ediyorum.

Burda ayak eklemlerini korumak ve iyileşme sürecini hızlandırmak için alçı atel yada immobilizatör özel ayakkabılar kullanılacaktır tahminim.

Açıkçası sezonun son maçlarına yetişir gibi görünüyor , 1 aydan kısa sürede dönmesi ise mucize olur.

AAEAAQAAAAAAAA2IAAAAJDljM2NmYzQwLTFiZjUtNGFkMC05YTQ1LTdmN2E5YjE0NDY5ZA.jpg

Tamamen verilen bilgi üzerinden fikrimi paylaşıyorum , MR'larını görme imkanım olsa daha net konuşurdum.

Beklediğimden daha hafif bir sakatlık , en azından kırık değil , kopma kırığı olabilirdi tendon yapışma yerlerinde.

Ancak ayak kapsül yırtığı da ciddi bir travmayı işaret ediyor zaten.Kemiklerde kontüzyon demek travmaya bağlı kemik ödemi ancak mikroskopik düzeyde kemiği oluşturan yapılar tuzla buz oluyor ki tamamen iyileşmesi 1 ayı bulur.

Ayak gibi sürekli üzerine basılan bir uzuvda bu iyileşme süreci daha da uzar.

minimum 1 ay sonra bence koşulara başlayabilir ama efektif oynaması 2 ayı bulur diye tahmin ediyorum.

Burda ayak eklemlerini korumak ve iyileşme sürecini hızlandırmak için alçı atel yada immobilizatör özel ayakkabılar kullanılacaktır tahminim.

Açıkçası sezonun son maçlarına yetişir gibi görünüyor , 1 aydan kısa sürede dönmesi ise mucize olur.

AAEAAQAAAAAAAA2IAAAAJDljM2NmYzQwLTFiZjUtNGFkMC05YTQ1LTdmN2E5YjE0NDY5ZA.jpg

Tamamen verilen bilgi üzerinden fikrimi paylaşıyorum , MR'larını görme imkanım olsa daha net konuşurdum.
Abi Donk ne zaman iyilesir peki fikrin varmı

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saka gibi yav yine tek forvet kaldi takimda.

Eskiden takimda kum gibi forvet kaynardi yillar gectikce azaldi bu sayi hep. Son iki sezondur ise 2 forvet ile oynuyoruz resmen. Saka gibi koskoca Galatasaray lige 2 forvetle basliyor.

11/12 Baros-Elmander-Sercan-Necati
12/13 Elmander-Umut-Burak-Drogba
13/14 Burak-Drogba-Umut
14/15 Burak-Umut-Pandev
15/16 Burak-Umut-Poldi
16/17 Poldi-Eren- (R.I.P. Sigdursun)
17/18 Gomis-Eren

Bu tarz daha ciddi bir sakatlık olabilirdi , geçmiş olsun Futbolcumuza.

image005.png

Z

Abi Donk ne zaman iyilesir peki fikrin varmı

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
[FONT=&quot]Ryan Donk'un Bursaspor karşılaşması sonrası sponsor hastanemizde yapılan tetkik ve muayenesinin ardından sol gözünde konjonktiva yırtığı tespit edilmiştir. Yapılan ilk müdahalesinden sonra taburcu olan oyuncumuzun tedavisine ve takibine başlanmıştır."

[/FONT]
Benim uzmanlık alanım değil ancak mevcut bilgilerime göre , ek bir bilgi de verilmedğine göre 24-72 saatte iyileşir.Muhtemelen gerekirse bir göz doktoru kontrole çağırır ve sorun yoksa sonraki maçta oynar.

Nasıl olur bilmiyorum lakin Fatih Hoca alternatif olarak bir şekilde Sinan'dan verim almak zorunda gibi görünüyor. Umarım en kısa sürede dönebilir lakin Eren bir nevi sezonu kapattı gibi. Gomis'i Allah korusun zaten onu söylemeye bile gerek yok. Pamuklara sarıp sarmalamak lazım.

gecmis olsun ama zaten eren hicbir halta yaramıyordu sivas macı kasımpasa macı hepsinde sadece yürüdü bizi 1 kişi eksik oynatıyor

o bölgede sinanı denemek daha mantıklı

benim bildigim terim sezon sonu ereni dehler hic sevmedigi forvet tarzı

Geri
Üst Alt