Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.491
- 175
- 1.123
Oylarimi yolladim, herkeze bol sanslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan'a büyük ayıp edildi.Kaç yarışmadır bir şekilde katılamadı.Gönlünü almanız gerekir.Modlar göreve.
@Gökhan Sertkaya ben sana kontenjan ayırttım ama derin gsc yine seni istemediartık diğer yarışmada karşim ben düzenleyince 1.sırada yazacam seni
![]()
Bu olay sadece bir atasözü ile açıklanabilir....
''YANLIŞ HESAP BAĞDATTAN DÖNER ''
Her ne kadar içeriğine katılmak için geçerli sebeplerim olsada,
aramızda olmayan birisi için arkasından böyle olumsuz dillendirmelerin yanlış olduğu kanaatindeyim...
Bu talihsiz açıklamanın hiç olmamasını dilerdim şahsen..:sorrow:
Bu sizi haklı yapmak için geçerli sebep değil..
Kendisinin gerçek veya Hayali olması da farketmez; Bence Kul Hakkı hasıl olmuştur. Bilginize..
İyi oldu laf aramızda adını söylemek gibi olmasın ama Gokhanı hiç sevmiyorum beklemeye degmez onu.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ben oyunu bozarım demiştim iki yarışma önce beni 1.likten etti ve ondan sonra yarışmaya katılamadı el elden ustundur.
Ya boşverin gokhanı hadi![]()
Sağlık olsun kardeşim tapatalk'tan kaynaklı sorun oldu. bildirim gelmedi malesef
Eyv bro sağolasın. Tapatalk'dan bildirim gelmedi malesef göremedim. Herkesin çabasına sağlık, bildirimleri okuyunca çabanızı görünce gözlerim yaşardı. Sağolsun
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Özel kontenjan açtım Gökhancım dediğim gibi ama benim de yetkimin üstünde olan arkadaşlar var burda![]()
Birşeyler ima ediyorsun farkındayım. Seni bana karşı kim doldurdu bunu da bilmiyorum ama hakkımda yanılıyorsun. Her neyse..
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Eve gidince halledecem
Taptap
Durumlar nasıl?