9. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Cenk Yelkenci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpay Bey Hoşgeldiniz..:ka25:

61563.jpg

Kazanana şimdiden hayırlı olsun.

Bu arada şahsi kanaatim safi Türkçe veya safi yabancı dil ayrımı yapılmazsa bundan sonra daha iyi olur.Tabi bu benim düşüncem :)

Ben uyumaya gidiyorum şimdi beyler. Uyandığım da profilime 1.ödülü olan like ve puan hemen işlenmiş olursa sevinirim @Arda Yilmazz

Derinler izin vermedi yükselmemi çekemeyenler var

Davut beyin katılmasını biz engelledik. Zira kendisi manidar puanlar alarak şampiyon oldu. Ortalama olarak herkesten 6 puan alması, neden 6 sorusunu gündeme taşıdı. Böyle bir sıkıntı varken. 6 6 6 şeklinde ilerleyen bir yarışmacının, bu foruma yakışmayacağını düşündük.

Davut beyin katılmasını biz engelledik. Zira kendisi manidar puanlar alarak şampiyon oldu. Ortalama olarak herkesten 6 puan alması, neden 6 sorusunu gündeme taşıdı. Böyle bir sıkıntı varken. 6 6 6 şeklinde ilerleyen bir yarışmacının, bu foruma yakışmayacağını düşündük.

İşte komplonun bir parçası daha. Birinci olacağım aşikardı. Bunu nasıl manipüle ederiz diye düşünen derin GSC ki başlarında sayın abimiz Ozan Tokgöz bulunur. Genelde 6 puan vererek beni itibarsızlaştırmaya çalışmışlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt