9. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Cenk Yelkenci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON oylar da elime ulasti ve kazanan belli oldu. Saat 21:00'de millet burada toplansin, sonuclari aciklayayim, millet su an yok gibi henüz, eger fazla yogunluk olmazsa, basket maci sonrasina da sarkabilir. Yarismacilar burda olduklarini belirtsinler lütfen :D

SON oylar da elime ulasti ve kazanan belli oldu. Saat 21:00'de millet burada toplansin, sonuclari aciklayayim, millet su an yok gibi henüz, eger fazla yogunluk olmazsa, basket maci sonrasina da sarkabilir. Yarismacilar burda olduklarini belirtsinler lütfen :D

Maç dsmart daymış çoğu kişi izleyemez maçı, sen 9 da başla açıklamaya.

Mention yolla 1-2 defa istersen.

Madem maç sonunda açıklayacaktın 30 tane mention niye yolladın:)

Aynı anda herkesin gelmesi zor. Biri gece gelir biri şimdi gelir. Bence şimdi açıklansın.

Sonuçlar 21.00'dan itibaren bu başlık altında @Arda Yilmazz tarafından tek tek açıklanacaktır. Her 4 oyda liste yenilenecektir.

Oyların karışmaması için yarışmayla ilgili yorumlarınızı bu başlık altında yapmayınız. Oylar haricindeki yorumlar silinecektir.

1. Cenk Yelkenci – 1980 Ezginin Günlügü 107

2. Emrah Yildirim – Iste Gidiyorum 101

3. Serkan Sakrak – Gülpembe 89

4. Caner Birincibubar – Tükenecegiz 79

---Ozan Tokgöz – Buselik Makamina 79

6. Ahmet Coban – Yerine Sevemem 76

7. Yigit Can Kaplan – Mühürlü Kaderim 73

8. Bugra Ay – Kis Masali 70

---Tanju Karakoyun – Olmasa Mektubun 70

10. Gökay Akpinar – Gec Kaldim 68

11. Ömer Tugrul Yilmazer – Herkes Gibisin 66

12. Özgür Kizilaslan – Duymak Istiyorum 61

---- Serdar Alp Poyraz – Cambaz 61

---- Tolga Aybakan – Fabrika Kizi 59

15. Onur Arslan – Alev Alev 57

16. Yasar Yücel – Zalim 56

17. Mustafa Akan – Unutmamali 54

18. Tamer Tuna – Bu Aksam Ölürüm 48

19. Muhammed Safa Eker – Dursun Zaman 36

20. Aydin Aslan – Gözlerim Doguyor Gecelerine 34

21. Demirhan Ozalp – Ki Sen 23

22. Emre Cakir – Tanri Misafiri 11

23. Can Büyük – Beni Aglatma 9

24. Ozan Kesgin – Deniz Gözlüm 5

Birinciliğim kesinleşti demek.

1.liğimi açıklamak için neden beklediniz ki bu kadar :D

Evet saygideger GSCimbom Ahalisi. Büyük Gün geldi, catti. :D

Öncelikle belirtmek isterim ki yarisma gayet temiz ve adil bir ortamda gerceklesti. Benim de yarisma organizasyonu konusunda ilk deneyimim oldu. Öncelikle Forum Yönetimine, Katilanlara, Katilmayanlara, kisacasi herkese tesekkür etmek istiyorum. :D

Oylarin Aciklanmasina gelecek olursak. Tüm Oylar Microsoft Excel Programiyla hesaplanmistir ve seffaflik adina oylarin aciklanmasindan sonra excel’de olusan puan dagilimini da bizzat paylasacagim. Oylamayi 6 Paket halinde size sunacagim, her paket’te 4 kisiden gelen oylar yer aliyor. Bu 4 kisinin oylarini teker teker mesaj yoluyla bu konuda paylasacagim. 4 Kisinin verdigi oylari paylastiktan sonra, güncel puan durumunu aktaracagim. Son paket’te ise her 4 kisiden 1’inin oylarini acikladiktan sonra güncel puan durumunu da paylasacagim, yani 21. kisi, 22. kisi, 23. kisi ve nihayetinde 24. kisi’den sonra puan durumunu paylasacagim. Böylece yarismanin galibi de belli olmus olacak. :D

Lafi daha fazla uzatmadan sarki sahiplerini alfabetik siralamayla aciklayayim. Siralamanin puanlarla hic bir alakasi bulunmamaktadir.

Herkese bol eglenceler! :D

Birinciliğim kesinleşti demek.

%C5%9Fike-var-dediler-geldik_157181.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt