9. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

arkadaşlar geçen seneki gibi sakat oyuncuları İL listesine alıp +1 oyuncu katabiliyor muyuz?

2018-10-07.webp

12 yıldır oynarım, en kötü draftım olabilir. Takas tekliflerine açığım. Curry ve Mitchell hariç :D

Muazzam kadro :tbr:

JD1LOB.jpg

Iyi bir oyun kurucum daha olsa iyi olurdu. Saglik olsun.

Su waiver zamanini sifirlayin da beklemeyelim. (y)

Son düzenleme:
Time player on waiver'i none yaptim ama olmadi sanirsam. Ayarlardan anlayan biri varsa soylesjn duzeltelim.

Uzun isteyenler müracaat edebilirler.

Spurs’ün bu sezon tüm dizginleri emanet etmeyi planladığı genç oyun kurucusu Dejounte Murray dün Houston’la oynanan sezon öncesi hazırlık maçında sakatlandı. Ön çapraz bağları kopan Murray’nin sezonu kapatması bekleniyor.

Spurs’ün bu sezon tüm dizginleri emanet etmeyi planladığı genç oyun kurucusu Dejounte Murray dün Houston’la oynanan sezon öncesi hazırlık maçında sakatlandı. Ön çapraz bağları kopan Murray’nin sezonu kapatması bekleniyor.

Daha sezonu açmadan ilk kaybı verdik. Draft sonrası sakatlık vs. olabilir diyordum. Korktuğum başıma gelir hep :)

Arkadaşlar; burdaki lige katılamayanlar ya da 2 ligde de oynarım sıkıntı yok diyenler gsbasket'teki arkadaşlarla bi ligimiz var 4 yıldır oynadığımız, ona katılabilirler. Katılmak isteyen bana dm'den telefon numarasını atsın whatsapp grubundan draft zamanını kararlaştırcaz

Geri
Üst Alt