#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

Bana kalırsada Galatasarayla ilgilenmeyen veya yaşı yetmemiş kişiler yalan yanlış konuşuyor onunla ilgili.Attıgın iftira içinde elinde hiç bi kanıt yok.Hakan şükür o takımın kaptanıydı.Yıllarını vermiş bi adam.Bırakta saygı duysun takım içinde futbolcular.Hakan Şükür takım içinde o kadar lider bi isimdiki.. Uefa kupası finalinde son dk da Hagi yerine frikiği kendi insiyatifiyle kullanmış haginin bile üzerinde oldugunu hissettirmişti. Neyse şimdi bu konu üzerinde tartışmak istemiyorum.En büyük oyuncu bile 'Türk' mantıgı işte.Eleştireyimde nerden olursa olsun diyerek belaltı iftira çamur hertürlü şey yapılıyor. Arda turan sol ayak serçe parmağı bile olamaz Hakanın ama.İyiki gitmiş valla kurtulmuş Türklerden.

17 mayıslarda, tekrardan o maçı her izleyişimde, sanki ilk kez izliyormuşum gibi Hakan'a kalaylarım o frikik için.

Bir takımda Hagi varsa, frikiklere Hagi vurur birader.

Kraldır..

225609_10150169092709259_7742255_n.jpg

bunu italya'da yapsa neyse de, türkiyede gs formasında ingilizce olarak mesaj niye anlamadım ?

Sırf siyasi görüşleriniz aynı değil diye adama demediğinizi bırakmadınız.Futbolla siyaset farklı şeylerdir bunu anlayın.

bence tanju dan bile büyük bir golcü...

Hakan Sukur Turk futbolunun tartismasiz bir numarasidir. Lakin bir varsayim soz konusu ise, Tanju kariyerine bizde devam etseydi.. Dusunemiyorum bile. Hulya Avsar, mafya cart curt olaylarindan o gelecegi yeri tepti. Her ne kadar her yerde Galatasarayli oldugunu vurgulasada, suan kendisi kulupsuz eski bir futbolcudan ibarettir.

[video=youtube;hcznO2PbwUc]https://www.youtube.com/watch?v=hcznO2PbwUc[/video]

Seni ÇEKEMEYEN.

saygı duyulan milletvekili. fatih terim açıklama yapmadı içim yanıyor diye. sen orda onu izledin iyice bir yedin sonra yorumlarına devam ettin. nesin sen milletvekili mi? ya da kılıçdaroğlunun söylediği gibi sayın başbakana sustur şu ucubelerini dediği ucubelerden biri misin? utanmadan orda hala yorum yapıyorsun ki yorum yaptığın takımın hocası içim yanıyor diye röportajı reddederken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt