#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bu gozler Hakan Sukur gibi bir golcuyu gordu ya yeter. Babamin anlatiklarina gore Metin Oktay ve Tanju'dan sonraki en iyi ve en faydali adamimizdi. Goruyoruz bugunku golculeri, yanina bile yaklasamiyorlar. Saban diye dalga gectiler, ama ben bu adam gibi pres yapani ve kafa topuna cikani gormedim. Favori oyuncumdu Hagi ile beraber ve hep kalbimde yer alacak. Uyesi oldugu cemaatler falan beni ilgilendirmez, futbolcuyken saha icinde bize zararini gormedim o ozelliklerinin.

Kral Hakan Sukur :hat:

bu kadar mesaj yazildigina göre öldü sandim

Zamaninda genç topculara cebinden para veren şampiyonluk maçında kizlariyla beraber sahanın ortasında hüngür hüngür aglamıs bana göre Metin Oktay dan sonra beyfendiligi ve golculügüyle gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olan kral a bile neler sallamislar Tebrikler beyler.
O sallayanlar onu ne kadar seyretmişler ki? Çoğu cahil, futbol dan anlamayan bu forumu ekşi forumu kıvamında sanan adı Galatasary lı zat-ı muhteremler.. O yüzden iki avrupalı isim duyunca hepsini ilah yapıp buralarda zırvalayanda çok atıp tutanda. Boşver gitsin kardeşim...

B6Da4_cIEAAxTjd.jpg

Bu Gsc halki fizikli guclu forvet ariyor ama bizim Hakanda fizik fazla yok ama ne tarihler yazardi.Hersey fizik degildir.

Hatırlıyorum da bu adam kadar eleştirilen bir topçu daha olmadı. Hıncal ın programlarının yarısı hakan ı eleştirerek gecerdi. Ama tarih yazdı Hakan

Bu Gsc halki fizikli guclu forvet ariyor ama bizim Hakanda fizik fazla yok ama ne tarihler yazardi.Hersey fizik degildir.

Gayet de fizikli bir adamdi Hakan sahada. Pivot santrforun tanimi desek yeridir. Top saklamasi, pas dagitmasi, al-verleri, kafayla top indirmesi falan cok iyi yaptigi islerdi. Simdi oyle bir adamimiz olsa keske diye hayiflaniyoruz.

Ya bilmiyorsun bari konuşma Yasin.

Hakan gayet de fizikliydi, illa heryeri kas mı olması lazım bir adamın?

Hadi diyelim fiziksiz diyorsun, ulan onca kafa toplarını nasıl kazanıyordu bu adam o zaman?

Taş gibi santrafordu Hakan Şükür. Izleyebildiklerim türk forvetleri arasında Hakan Şükür açık ara en iyisidir ve bu gidişle de en iyisi kalacaktır.

Çok haksızlığa uğradı.

I am the one who knocks!

Hatırlıyorum da bu adam kadar eleştirilen bir topçu daha olmadı. Hıncal ın programlarının yarısı hakan ı eleştirerek gecerdi. Ama tarih yazdı Hakan

Dunyanin en iyi uc forvetinden biri Hakan derdi Hincal. Hakan'i cok ovuyor diye Sami Yen'de dayak yiyecekti hatta. Sen programlari karistirdin herhalde.

Hakan,sahada canını dişine takan,rakibe koyan ve koyduran bir futbolcuydu.ezik fener taraftarı torinolu şaban diye dalga geçtikleri pankartlar astıkları bir maçta Hakan şükür bunlara 3 tane yerleştirmiş ve Galtasaray taraftarı şöyle bir pankart asmıştı:Torinolu Şaban kadıköy sinemalarında 3 film birden.Bilmeyenler vardır diye bir hatırlatayım dedim.

Noldu da bu konu boyle canlandi bir anda ? (Negatif bir soru degil, merak ettim)

Türk Futbolu'nun taçlı kralıdır.

Artık hiç bir Türk futbolcu'da göremediğim zihinsel olgunluk ve zihinsel yeteneğe de sahip ender Türk futbolculardan biriydi kendisi.

Ergenmisin, cahilmisin, nesin bilmiyorum ama futboldan uzak dur sen. Bilip bilmeden o kısıtlı bilginle mı deyim zekanla mı deyim yorum yapma allah rızası için. Nedemek Hakanda fizik falan yok? Hakanın fiziği çok iyiydi. Herifi canlı da gördüm, ayı gibi deve gibiydi kendisi.

Dunyanin en iyi uc forvetinden biri Hakan derdi Hincal. Hakan'i cok ovuyor diye Sami Yen'de dayak yiyecekti hatta. Sen programlari karistirdin herhalde.
Dogrudur ben 2000 de hakani elestiriyorsunuz belcikaya attigi Gole ilgili ne soyleyeceksin dedikletinde ben elestirdim o sayede o golu atti demisti bunu net hatirliyorum cok gicik olmustum onyargili davrandim troll hincaya

Ergenmisin, cahilmisin, nesin bilmiyorum ama futboldan uzak dur sen. Bilip bilmeden o kısıtlı bilginle mı deyim zekanla mı deyim yorum yapma allah rızası için. Nedemek Hakanda fizik falan yok? Hakanın fiziği çok iyiydi. Herifi canlı da gördüm, ayı gibi deve gibiydi kendisi.

En once konusmalarina dikkat et oyle konus Kiro musun lan sen.

Hakan'da fizik yok denmiş :) ulan 2 metrelik adamım nerdeyse, Hakan'ın canlısıyla karşılaştım, beni bile yıkar :)

Adamın lakabı boşuna boğazın boğası değildi..

Son düzenleme:
2006 ve 2008 yılı şampiyonluklarında yaptıkları unutulmaz diğer şampiyonluklarda oyun olarak çok daha iyiydi, ama bu iki senede maddi ve manevi olarak takıma müthiş katkı sağladı. Jübile yapılmaması büyük skandaldı.

Krall Hakan Şükür seni çekemeyenlerin suratına tükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt