#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feto sevdan bitirdi seni be KRAL. Yemin ediyorum bu duruma düştüğün için çok üzülüyorum :(

Ülkedeki her yerli forvetin içten içe örnek aldığı oyuncuydun be Hakan.

Ne buldun şu adamlarda hem bizi hem kendini yaktin.

Kendini neden yaktın ? Bütün bir ülkenin ufak çocukları ileride Hakan Şükür olmak isterdi. Şimdi ise durum tam tersi bir vaziyette bir tane şarlatan yüzünden ne hallere düştün. Keşke hiç bulaşmasa idin.

Meczubun biri yüzünden efsane olduğu ülkede vatan haini muamelesi görüyor.

Davalar baslayınca donmesi lazım hem kendi ailesi hemde sevenleri icin bunu yapmalı, gerci benim icin degisen birsey yok en cok sevdigim adamdir Gs ozelinde.

haklı 5096090 pasla öldürüyorlar maçı 3 pasla senin hücuma çıkman lazım rakip savunması oturmadan ama çözümde bu takımla olmaz güç kondisyon olmadığı için etraflarında 03943094 pas yapıyorlar ondan sonra atak deniyorlar özellikle selçuk kanserdir bizim için oynadığı ve gönderilmediği sürece iyi oynama şansımız çok düşük

Hakan gibi karakterli her yönüyle Galatasaray'a malolmuş bir ismin bu durumda olması cidden çok üzücü.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyasete girmeyip sadece Futbolcu Kral Hakan diye taninsaydin iyiydi.

Bu adami antipatik yapan sey siyasete girmesi hatta fetocu olmasi da degil .. Tonlarca var bu cemaatten adam , siyasetten yok mu ?

kacmasaydi ve davalar esnasinda bu yapinin elemani oldugunun dogru olmasini itiraf ederek yanina da tum siyaseten bu yapida olanlari sivri dille ifsa etseydi iste o zaman tamamdi

ben artik amerika korumasindayim goruntusu tam haksiz konuma soktu kendisini

Bu adami antipatik yapan sey siyasete girmesi hatta fetocu olmasi da degil .. Tonlarca var bu cemaatten adam , siyasetten yok mu ?

kacmasaydi ve davalar esnasinda bu yapinin elemani oldugunun dogru olmasini itiraf ederek yanina da tum siyaseten bu yapida olanlari sivri dille ifsa etseydi iste o zaman tamamdi

ben artik amerika korumasindayim goruntusu tam haksiz konuma soktu kendisini

fetoyla aynı kareye girmiş nerdeyse herkesi içeri aldılar. h.sükürü siyasete sokan yapı da buydu zaten. ki yakınlığını bilmeyen yok fetoyla.
kalsaydı içerdeydi suan.

Dun muzesi acilan abdullah gulun , bulent arinc in fethullahla , ecevitin , rok un , tonla akparti alt kollarinda adamin fethullahla alakasi yok mu

süreç öyle işlemedi ki buraya gelmeden önceki noktada herkes safını belirtti. hakan sükür feto yanında saf tutarken, diğerleri cb yanında saf tuttu. dolayısıyla hsükür hain, diğerleri vatansever konumunda oldu.

süreç öyle işlemedi ki buraya gelmeden önceki noktada herkes safını belirtti. hakan sükür feto yanında saf tutarken, diğerleri cb yanında saf tuttu. dolayısıyla hsükür hain, diğerleri vatansever konumunda oldu.

Bravo, sen yazmasan bir sonraki mesajda buna ben vurgu yapacaktim .. Sen madem CB cisin , ki oyle ,askerlerin gazetecilerin iceri atilmasina sebep olan 2010 referandumu oncesi Evet sapkalariyla CB nin yaninda mitinglere katilmadin mi ?

Sonra ne oldu da cemaati sectin ? Tamam akpartinin uygulamalarindan uzaklas ,siyasetten cik , hepsine eyvallah , ama sen gittin garip sekilde amerikaya , bir darbe sonrasi ciliz mesaj haric sustun

olmaz . o zaman siyasete de girmeyecektin , ruzgar hukumetten esince reis , darbe oncesi donem feto .. simdi ne oldugu belli degil

1993 Winterbach, Almanya hazırlık kampı
Uğur, Hakan ve Tayfun, Adnan Sezgin'in oğlu ile otel odasında misket oynuyor.

C0IF2O-WEAICYOn.jpg

yazık koca adamın bırılerıne baglı olmasa komık beyinleri nasıl yıkandıysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt