#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 " Kral " Hakan Şükür

milletvekili olduğu partiyi desteklemesemde Hakan Şükür gibi bize vefalı başarılarımızda büyük katkısı olmuş birini tebrik ederim inşallah daha iyi yerlere gelir başarılar

Başarılar Kral.

11404cad8795bf0ae.jpg

Aslında güzel bir açıdan bize tvlere çıkıp sallamayacak.

Spor bakanı olursa yabancı sınırı iki falan olabilir futbolda. Şaşırmayın.

Sirf Akp'den milletvekili oldugu icin, bazilarina gore baska gorusu oldugu icin birden milletin umrunda degil. Sadece yaziklar olsun demek duser. Bu ulkede onyargili kisiler oldukca hic ilerlemez. Ondan sonra sansur bilmem neden bahsetmeyin. Onyargilimiyim degilmiyim, durustmuyum aynaya bak.

Sirf Akp'den milletvekili oldugu icin, bazilarina gore baska gorusu oldugu icin birden milletin umrunda degil. Sadece yaziklar olsun demek duser. Bu ulkede onyargili kisiler oldukca hic ilerlemez. Ondan sonra sansur bilmem neden bahsetmeyin. Onyargilimiyim degilmiyim, durustmuyum aynaya bak.

Anlaşılamadı. En azından ben anlayamadım.

Eleştri herkese olur lakin bu siyasi bir eleştiri olacaksa burada yeri olmaz. Eskiden de yoktu şimdi de yok. Bu konu Galatasaray 'lı Hakan Şükür konusudur. Milletvekili Hakan Şükür konusunu GSC de gördüğünüz gün, ben ölmüşüm demektir.

konu buram buram siyaset kokuyor.

Anlaşılamadı. En azından ben anlayamadım.

Eleştri herkese olur lakin bu siyasi bir eleştiri olacaksa burada yeri olmaz. Eskiden de yoktu şimdi de yok. Bu konu Galatasaray 'lı Hakan Şükür konusudur. Milletvekili Hakan Şükür konusunu GSC de gördüğünüz gün, ben ölmüşüm demektir.

Tam tersine siyasi bir elestiri degil. Hakan Sukur'u siyasi gorusune gore elestirenlere karsi yazmistim. Onun icin onyargili olmayin dedim.

trtde kalsaydi ayni seydi zaten lllloool

Spor bakanı olsun bari,sporcu bir spor bakanımız olsun bakalım etkisi ne olacak.

Vekilliği hayırlı olsun...yüksek ihtimalle bakan veya bakan yard. olacaktır.

Ne alakası var ?

Bu açıdan düşünmemiştim. :D Yabancı sayısına sınır gelmesi süper olur.Türk futbolu artık emin ellerde. :)

Hakan Şükür' e şunu söylemek isterdim.

" Milletvekilliği adaylığın bence hayatında yaptığın en saçma şeydi. Galatasaraylıların büyük bir kısmı seni seviyor, sayıyor, efsane olarak görüyordu, diğer takım taraftarlarının da sevgi ve saygısını kazanmış bir kişiliktin. Galatasaray taraftarlarının içerisinde çok da normal olarak her siyasi partiden insan var, keşke senin siyasi partinden olmayanların kalbini kırmayıp sadece "Efsane Galatasaraylı Kral Hakan Şükür" olarak kalsaydın. Bundan başka bir rütbeye de ihtiyacın yoktu. "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt