#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 " Kral " Hakan Şükür

Hakan Şükür' e şunu söylemek isterdim.

" Milletvekilliği adaylığın bence hayatında yaptığı en saçma şeydi. Galatasaraylıların büyük bir kısmı seni seviyor, sayıyor, efsane olarak görüyordu, diğer takım taraftarlarının da sevgi ve saygısını kazanmış bir kişiliktin. Galatasaray taraftarlarının içerisinde çok da normal olarak her siyasi partiden insan var, keşke senin siyasi partinden olmayanların kalbini kırmayıp sadece "Efsane Galatasaraylı Kral Hakan Şükür" olarak kalsaydın. Bundan başka bir rütbeye de ihtiyacın yoktu. "

Kral'dan milletvekili adayı olmadan önce bile nefret edenlerin sayısı hiç az değildi.Hatta futbolcuyken bile başarısız olmasını,gitmesini isteyenlerin olduğuna %100 eminim.Bu konuda değil,ama forum içindeki bazı konularda buna şahit oldum.

Hakan Şükür'ü futbolu bıraktığından beri sevmiyorum ;) kimsede taraftarlığımı sorgulamasın. sorgulayamaz.

Pivot milletvekili eksikliği tamamlandı.

hakan şükür şimdi milletvekili oldu ya futbola dönse milletvekilligini bırakmadan allah carpsın kral olur dokunulmazlıgı varya bir formasını cekmek 6 aydan baslar

Twitter'da dolasıyor :lol:

şimdi milletvekili oldu ya,futbola dönse gerçek kral olur.Adamın dokunulmazlığı var.Formasını çekmek 6 aydan başlar.

Çok büyük oyuncuydu, hala hastasıyız... ;)

Kral doğum gününmüş...Kutlu olsun :tiphat:

Doğum günün kutlu olsun Kral.

KRALIM doğumgünün kutlu olsun nice huzurlu,başarılı senelere...Senin gibisi gelmez daha...:(

392032_283888181647179_138591289510203_694599_802367650_n.jpg

Teknik Direktörsüz Şampiyon Olduğumuz Yıl Lincoln Gibi Oyuncular Deplasmanda Su Kireçli Diye Hazır Suyla Banyo Yaparken Bizim Genç Futbolcularımızın Parası Ödenmiyordu. Ben Kendi Kasamdan Para Getirip Çocuklara Dağıtıyordum, Sırtını Sıvazlıyordum Hadi Koçum Dayanın Şampiyon Olunca Hepsi Geçeçek Diyordum. İşte Biz Bu Ruhla Şampiyon Olduk..

- Hakan Şükür

Ne denebilir ki, adamsın adam :tiphat:

Kral deyince aklıma su 3 sey geliyor;

Dürüstük,Özveri,Sadakat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt