#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 " Kral " Hakan Şükür

[video=youtube;3OspUGiCBqE]https://www.youtube.com/watch?v=3OspUGiCBqE[/video]

Bugün kadroda kral olsaydı kesin maç bizim derdim ,ne koyardın be fenere kral ..Daha 9 yasındaydım, koyduğun bir kafa golü sonrası formanı çıkarıp deplasmanda taraftara koşmuştun ,içine oturan ezikler senin muskanı görüp ,fettullahcı manşetlerini 1 hafta gazetelerde tutmuşlardı,herkes senin muskanı alet edip ,saldırıyordu onlar saldırıyordu sen koyuyordun ..Kralsın Kral,benim gördüğüm efsanem sensin,senden öncesi sonrası yok

480387599.jpg

2 mart 1993 - galatasaray vs sevilla maçından

ege seramikmi yazıyor sevillanın göğüs reklamında??banamı öyle geliyor?

kralsin kral

bu arada inek saban film afisi yil 1978

1115.jpg

Elmander'i Hakan Şükür'e benzetmeyin bari arkadaşlar kral gibisi gelmedi büyük ihtimal gelemezde 2. donemine benziyor olabilir ama ilk donemi Hakan Şükür girdiği pozisyonlar attığı goller asistler bu performansa yaklasanını bile gormedim, Jardel bile sadece vurus golcusuydu, Hakan Şükür'ün kariyerinin son donemi benziyor diyebilirsiniz ama o donemde bile hakan hava topları post oyunlarıyla yinede ustundu Elmander ona gore sadece topla daha hareketli butun olan biten bu dıger her ozellıkte Hakan Elmanderi değil Türkiye'ye gelmiş geçmiş herkezi harcar.

Sayısal anlamda muthis istatistikleri var , kabul .

Olağanüstü katkı vermiştir Milli Takım ve GS'a ve tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır , kabul .

Futbolcu olarak da çok çok iyi futbolcuydu , kabul .

Ama ; Galatasaray'a müthis zararlar veren yerli futbolcu gruplaşmasının [Abilik Sistemi'nin] oluşmasındaki bir numaralı aktördür kendisi .

Bu sistem ; kriz anlarında , kısa vaadede çözümler sunmuştur ama uzun vaadede "futbolcuya dayalı sistem"i doğurmuştur ve maalesef GS'ı çökertmiştir .

Nedir bu sistem ?

Bu sistem ; Hagi , Popescu , Taffarel gibi ; çok para alsa bile, hem yaşı hem de ağırlığı ve karizması olan yabancı futbolculara işleyemez .

Bu sistem ; Nonda , Heinz , İlic gibi ; efendi ve etliye sütlüye karışmayan , hem de az paraya oynayan yabancı futbolcuları etkilemez .

Bu sistem ; "GS'ı koruyoruz" gibi popülist bir yaklaşım adı altında , oldukça yetenekli ve diş geçirilebilen yabancı futbolcuları , medyadaki yazar arkadaşları ve yönetimdeki dostları sayesinde , yalan haberler ile taraftarın önüne atarak GS'dan uzaklaştırmaktır .

Bunun en acı örneği Lincoln'dür .

Emre ve Okan'ın , ağız - burun dalmak istediği Jardel ve disiplinsiz diye gönderilen Keita da bu sistemin öğüttüğü yetenekli yabancı futbolculara örnek gösterilebilir .

Bu yüzden , bu eseri sayesinde de H.Şükür yaptığı bütün pozitif şeyleri nötrlemiştir [benim nazarımda] .

Siyaset muhabbetine hiç girmiyorum . Burası fussball forumu :yenieek:

Siyasi olarakda futbol olarakda sevmediğim biri.Galatasaray'a verdiği katkıdan dolayı yürekten saygı duyyorum ama dediğim gibi sevmediğim biridir kendisi..

kral hakan şükür :tiphat: son 7 şampiyonluğumuzun 6sında vardı....daha ne anlatılabilir ki...

Siyasi olarakda futbol olarakda sevmediğim biri.Galatasaray'a verdiği katkıdan dolayı yürekten saygı duyyorum ama dediğim gibi sevmediğim biridir kendisi..

Futbol olarak sevmiyosan katkı olarakta sevme bence. Garip oluyor. Yıllardır Hakan Ş. tarzı forvet arıyoruz ilginç olmuş.

Efsane o efsane.Unutmayacağım ender futbolculardan bi tanesidir.

[video=youtube;JbyEkbJM2UU]https://www.youtube.com/watch?v=JbyEkbJM2UU[/video]

Galatasarayımızın ve milli takımın tartışmasız en iyi forveti ve en çok katkı sağlayan oyuncusudur.

Burada H.Şükür'ün futbolculuğunu konuşuyoruz.Siyaseten sevmediğinizi belirtmenizin nedeni ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt