#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

almıyor arkadaşım ceza verılmıyor biz yiyoruz cezayı herif galatasarayın efsanesine malak diyor sırf inancı ve siyasi görüşü yüzünden bizim takımda bisürü dini inanç ve siyasi görüş var takımı şu şöyle bu böyle diye bölelimmi yani

oyle bisey yog

almıyor arkadaşım ceza verılmıyor biz yiyoruz cezayı herif galatasarayın efsanesine malak diyor sırf inancı ve siyasi görüşü yüzünden bizim takımda bisürü dini inanç ve siyasi görüş var takımı şu şöyle bu böyle diye bölelimmi yani

mat bir sahis oldugun ortada

Yere düşerek attığı şutların hastasıydım.

adam değilmiş diyenlere insanların adamlığı siyasi görüşüne göremi belirleniyor ?

Siyaset futbola karıştığın da isyan edenler. Efsane futbolcusunu siyasi görüşleri yüzünden, demediğini bırakmıyor. Ağır ironi için de bazıları.

Karakteri onu, futbolculuğu bizi ilgilendirir. Bu gözle bakıyorum sonuçta bize verdiği emekler çoktur.

Ynt: #9 Hakan Şükür

Naparsa yapsin desin titri degismicek bende

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Hakan Şükür: "Müzede çorabım bile yok" - Hürriyet Futbol

Dünya kadar adam müzede kendine yer bulurken bunun bulamamasının sebebi de zaten onun siyasi görüşü demi, geçin bu siyasi görüşünden dolayı sevilmiyor palavralarını, bizim camiamız da siyasi görüşe göre adam değerlendirilmez öyle olsa müzede bulunanların yarısı olmazdı.

misyonu belli olanlar hakan şükürü karalama derdinde siyasi görüşüne ediyorsan et ayrı ama Galatasaraylı hakan şükür ayrı bu bilin :D

a. albayragin siyasi gorusune laf ediliyormu

bos konusmaktan bitap dustunuz biraz dinlenin
ye%C5%9Fil-minderli-b%C3%BCy%C3%BCk-hamak-modeli.jpg

çabamızın adı Galatasaray arkadaşlar

sakin olalım

Hakan abimiz maalesef.kiskanc bir insan,zaten konustugu zaman belli oluyor.Sirf siyasi yönünden dolayi tepki görmedi camia icinde bu karakter sorunlarindan dolayida yasadi bu olaylari,birazda icine kapanik bir insan olmasindan kaynaklanyor bu.

DIN konusuna gelince sorun dindar olmasi degildi,sorun tarikata dahil olup ,takim kapatanida oldugundan öbür topculari etkilemesidi bknz emre okan vs

Yinede takimizin efsanelerinden benim icin,ama bu elestiri ayagina belden asagi vurma haki vermiyor ona,daha dikkatli olabilir,su anda milletvekili olabilir ama sevenlerini bu sekilde üzmeye hakki yok.

Dindarlik baska bir sey tarikat üyesi olmak baska birsey,karistirmayalim lütfen

Kraldir kral

Aksini soyleyen galatasarayli degildir ve kucuk beyinlidir

bi resmim bile yok :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007: modunda devam ettiği sürece ''kralllllllllllllllllllllllll:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:'' yapamıcaz kusura bakmasın.

Off cok sanli bir oyuncumuz

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt