#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

bi resmim bile yok :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007: modunda devam ettiği sürece ''kralllllllllllllllllllllllll:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:'' yapamıcaz kusura bakmasın.

Egoları olmasaydı, silik bir adam olurdu herhalde. Bu kadar kariyerli bir futbolcunun az biraz kapris yapması gayet normal.

Kral :yenieek:

Belçika maçında kule gibi havaya yükselip gölü atmıştı. :yenieek:

Herkesten aynı duyarlılığı beklemek yanlış olur. Bizim Türk insanı hemencecik ''ne oldum delisi'' olabiliyor.

bu herife kral diye b'noserlik edenler birebirde taniolar mi acaba hic konusmuslarmi yada uzun sure floryada yaptiklarina YAHUD yapmadiklarina sahit olmuslarmi merak konusu :rolleyes:

hakan sukur'un bu kulupte forma giymesi gercekleri bilenler adina utanctir :ka19: siz bildiginizle kalin en iyisi de 2 rekad keyfimiz kacmasin. yanliz millete yok sukure laf eden gs'li degildir yok kucuk beyinlidir falan.. gulunc oluyor yani bildirelim. insanin fikri olmadan once bilgisi olacak zira.

sen fazla konusma bu konuda cok bilmissin gibi davraniyorsun, senin tum yazdiklarin ortada elvela. cok bilmis oldugun yorumlarindan belli :rolleyes:

cocuk koskoca efsaneye laf atiyor bide utanmadan

zaten onerdigi futbolculara baksan ne kadar bilmis oldugu gozukuyor

Bu adamın futbol oynadığı zamanlarında, benim bir numaralı futbolcumda. Hep bu adamı savundum, dini konularda yaptıklarını falan hep destekledim. Ama şu an nefret ediyorum. Benim gözümde artık efsane falan değil, yalaka bir kestane.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

bu herife kral diye b'noserlik edenler birebirde taniolar mi acaba hic konusmuslarmi yada uzun sure floryada yaptiklarina YAHUD yapmadiklarina sahit olmuslarmi merak konusu :rolleyes:

hakan sukur'un bu kulupte forma giymesi gercekleri bilenler adina utanctir :ka19: siz bildiginizle kalin en iyisi de 2 rekad keyfimiz kacmasin. yanliz millete yok sukure laf eden gs'li degildir yok kucuk beyinlidir falan.. gulunc oluyor yani bildirelim. insanin fikri olmadan once bilgisi olacak zira.

burası ermenistan değil %90 ı müslüman bir ülke gelip burda milletin namzaıyla rekatıyla dalga geçme

burası ermenistan değil %90 ı müslüman bir ülke gelip burda milletin namzaıyla rekatıyla dalga geçme

hey what's that behind u m8!?

ass-kicking.gif

Keşke kulüp içinde bir göreve falan gelseydi. Siyasi kimlik hiç yakışmadı. Kuşkusuz en büyük efsanelerimizden. Ancak gündemdeki olaylar karşısında sergilediği tavır çoğu kişiyi soğutmuştur kendisinden. Futbolcu olarak tabii ki bizdeki yeri ayrı.

Memleketin %90'ı müslüman insanların birbirine güven oranı %12, İskandinav nüfusunun büyük bölümü ateist, insanların birbirlerine güven oranı tüm ülkelerde %70 üzeri.

alper altun milleti quotelayip ? yada benzeri seyler yapmaktan bikmadinmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt