#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

Yani %90 müslüman bu ülkede nasıl dalga geçersiniz falan diyorsunuzya, müslüman dediğiniz ülkenin tamamına yakını yine kendi insanlarına göre güvenilmez insanlar. Bu canınızı sıkmıyor, dalga geçilmesi, laf edilmesi, eleştirilmesi çileden çıkarıyor. Hangi çağdan kalma bu akıl ?

Ama diğer taraftan bu %90'ı ''müslüman'' olan ülkede hakaret olarak kullanılan ''dinsiz'', ''ateist'', ''inançsız'' insanlar birbirlerine %70 oranlarında güveniyorlar. Dünya Barış Ligi'nde biz 134. iken onlar yine çok daha yukarılarda.

Yani %90 müslüman bu ülkede nasıl dalga geçersiniz falan diyorsunuzya, müslüman dediğiniz ülkenin tamamına yakını yine kendi insanlarına göre güvenilmez insanlar. Bu canınızı sıkmıyor, dalga geçilmesi, laf edilmesi, eleştirilmesi çileden çıkarıyor. Hangi çağdan kalma bu akıl ?

Ama diğer taraftan bu %90'ı ''müslüman'' olan ülkede hakaret olarak kullanılan ''dinsiz'', ''ateist'', ''inançsız'' insanlar birbirlerine %70 oranlarında güveniyorlar. Dünya Barış Ligi'nde biz 134. iken onlar yine çok daha yukarılarda.

olabilir renkdas

Number one Hakan Şükür

Metin Oktay

Hagi

Tanju

vs..

bu herife kral diye b'noserlik edenler birebirde taniolar mi acaba hic konusmuslarmi yada uzun sure floryada yaptiklarina YAHUD yapmadiklarina sahit olmuslarmi merak konusu :rolleyes:

hakan sukur'un bu kulupte forma giymesi gercekleri bilenler adina utanctir :ka19: siz bildiginizle kalin en iyisi de 2 rekad keyfimiz kacmasin. yanliz millete yok sukure laf eden gs'li degildir yok kucuk beyinlidir falan.. gulunc oluyor yani bildirelim. insanin fikri olmadan once bilgisi olacak zira.

Sato'dan Hakan'lı günler..

Yakında bu topicte.

Bi bitmediniz bu konu altında bile siyaset konuşuyorsunuz. Siyasete o kadar meraklıysanız defolup gidin başka forumda yazın. Benim bu yazdığım mesaj ile diğer alakasız mesajların silinmesini ve konunun temizlenmesini rica ediyorum modlardan.

metin oktayı görseler onada sallarlardı.Arda Turana nasıl küfür ettiler.Hasan Şaş a nasıl küfür ettiler.Ayhan Akmana? Şaşırmıyorum bazılarına.

quote_icon.png
Emir Sato Nickli Üyeden Alıntı

bu herife kral diye b'noserlik edenler birebirde taniolar mi acaba hic konusmuslarmi yada uzun sure floryada yaptiklarina YAHUD yapmadiklarina sahit olmuslarmi merak konusu :rolleyes:

hakan sukur'un bu kulupte forma giymesi gercekleri bilenler adina utanctir :ka19: siz bildiginizle kalin en iyisi de 2 rekad keyfimiz kacmasin. yanliz millete yok sukure laf eden gs'li degildir yok kucuk beyinlidir falan.. gulunc oluyor yani bildirelim. insanin fikri olmadan once bilgisi olacak zira.

Kendini üstün gören çok bilmis bir insansin seni tebrik ederim. Acaba Hakan Sukur sana ne yapti ? Gören de sancakki sen çok sahit olmussun neler yaptigina, adami o kadar yakindan taniyorsunki sanki babanin oglu.

Saçma sapan konuscagina anlat bakalim neymis sahibi oldugun bilgiler ?

Hakan Sukur Galatasaray da en çok gol atmis oyuncudur, bu takimin eski kaptanidir senin gibi hayatini internette geçiren gereksiz insanlarin lafi ile dusman olacak degiliz. Ha sunu da bilki senin siyasi görüsünü herkez paylasmiyor, benim dedigim gerçekler, RTE diktatör felan felan diye bosuna sallama, nedense siyasette herkez kendini hakli görüyor, kendileri sütten çikmis ak kasik digerleri ise ülkenin dusmanlariymis sözde.

Bu forumda arada bir takilirim senin gibi her gün mesaj yazmam, ve bence bu kadari yeterli, zaten cevap versende ilgenenmem.

2006'da ki gözyaşları hâlâ aklımda.Hasan Şaş ve Hakan Şükür ayrı bir yere sahiptir benim için.

metin oktayı görseler onada sallarlardı.Arda Turana nasıl küfür ettiler.Hasan Şaş a nasıl küfür ettiler.Ayhan Akmana? Şaşırmıyorum bazılarına.

Metin Oktay ile Hakan şükür'ü bir tutmak ve Hakan Şükür'ü yerenlerin Metin Oktay'ı da yereceğini iddia etmek.

Epic fail.

Metin Oktay yaşasaydı böyle vicdansızlık yapanlara söverdi,merak etmeyin siz :)

Ve de lütfen Metin Oktay ismini yanınıza alıp bir şey söylemek için kirletmeyin çünkü o gerçek efsane.

Merak etmeyin ona saygımız tamdır.

[video=youtube;Z7CnVc36p48]https://www.youtube.com/watch?v=Z7CnVc36p48[/video]

Metin Oktay ile Hakan şükür'ü bir tutmak ve Hakan Şükür'ü yerenlerin Metin Oktay'ı da yereceğini iddia etmek.

Epic fail.

Ve de lütfen Metin Oktay ismini yanınıza alıp bir şey söylemek için kirletmeyin çünkü o gerçek efsane.

çok şükür ona saygı var bari.

en güzeli de siyasi görüşü ne olursa olsun saygılıyız diyenler. bunu diyenlerin %90ı hakan şükür ile aynı siyasi görüşte zaten.

Epic fail.

Metin Oktay yaşasaydı tacını Şükür'e elleriyle teslim ederdi.

Siyasi görüşü beni ilgilendirmiyor. Ancak yaptıkları ile kendini rezil ediyor. Hakan Şükür tamamen bir mizah malzemesidir ötesi değil. RT pls esprisi yapıp, futbol yorumculuğu yapan milletvekili mi olur

Benim gözümde bir efsaneliği yok. Galatasaray efsanesi dediğin sadece sahada değil saha dışında da formayı yüceltmeyi sürdürür. Bakınız: Cevad Prekazi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt