#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

en güzeli de siyasi görüşü ne olursa olsun saygılıyız diyenler. bunu diyenlerin %90ı hakan şükür ile aynı siyasi görüşte zaten.

Geriye kalan %10luk kesimde olduğum için mutluyum :) Yanlış olmasın maksat tarafımız belli olsun diye yazıyorum :)

Hakan Şükür'ün yaptığı en büyük hata gidip milletvekili olmasıydı bana göre. Futbolun içinde kalsaydı şuan Terim'in yardımcısıydı.

Bu ülke siyasi görüşler üzerinden prim yapmaktan vazgeçerse ve tarafsız gözle herşeye bakmayı öğrenirse ancak adam olur. Bunu her iki taraf içinde söylüyorum. Herkes önce aynaya baksın. Siyasetiniz batsın.

ben siyaset yüzünden degil lig tvde fenere yalakalik yapip kendini durmadan övdügü için sevmiyorum.:yenieek:

Kendini üstün gören çok bilmis bir insansin seni tebrik ederim.

kendimi ustunmu gormusum. neyi tebrik ediyosun ? abuk subuk cumlerle basladin saldiriya bakalim neler sacmalamisin daha gorelim.

Acaba Hakan Sukur sana ne yapti ? Gören de sancakki sen çok sahit olmussun neler yaptigina, adami o kadar yakindan taniyorsunki sanki babanin oglu.

evet sahit oldum. var mi bi diyecegin ?

Saçma sapan konuscagina anlat bakalim neymis sahibi oldugun bilgiler ?

belge sunamayacagim bi hususta aciklama yapacak degilim durduk yerde ariza cikaran bi manyakta degilim tabiki.

Hakan Sukur Galatasaray da en çok gol atmis oyuncudur, bu takimin eski kaptanidir senin gibi hayatini internette geçiren gereksiz insanlarin lafi ile dusman olacak degiliz.

gol atmasi beni ilgilendirmez gol atti diye ne oldugunu bildirim bir herifin saksakcisi olacak kadar aklimi yitirmedim. takimin eski kaptani olmasi da beni enterese etmez hakan sukur gibi bi adamin kaptan olmasinin altinda 2 3 sebepten fazlasi olamaz cunku. hayatimi internette gecirmem yahut gereksiz olup olmamam da beni baglar, sen hayatta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsan o da seni baglar abuk subuk saldirilarla gelme uzerime.

Ha sunu da bilki senin siyasi görüsünü herkez paylasmiyor, benim dedigim gerçekler, RTE diktatör felan felan diye bosuna sallama, nedense siyasette herkez kendini hakli görüyor, kendileri sütten çikmis ak kasik digerleri ise ülkenin dusmanlariymis sözde.

konu altinda politikayla ilgimi tek bir postum var mi? cikar goster.

Bu forumda arada bir takilirim senin gibi her gün mesaj yazmam, ve bence bu kadari yeterli, zaten cevap versende ilgenenmem.

banane kardesim arada bi takiliosan, bana takilma kafi. kendi kendine takil

en güzeli de siyasi görüşü ne olursa olsun saygılıyız diyenler. bunu diyenlerin %90ı hakan şükür ile aynı siyasi görüşte zaten.

Ben değilim.

Ayrıca oransal yaklaşırsan olaya o zaman Galatasaray çerçevesinden olaya bakış açısını oldukça elemine edersin. Hoş zaten hemen herkeste siyaset gözlüğüyle bir önyargı söz konusu maalesef artık.Sadece bu şekilde olaya yaklaşıp Galatasaray tarihinde önemli bir yeri olmadığını iddia edenler var ki hayret verici bir olay...

Futbolculuğunda = Kral.

Şuan ise pek umurumda olmayan şahıs. Hem yorumcu olarak hemde vekil olarak.

Futbolculuğuna kimse bişey diyemez... Eğrisiyle doğrusuyla gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ama futbol sonrası resmen kendinden nefret ettirdi...

hakan milletvekili oldu diye yermenin bir anlamı yok.futbol hayatı bitince antrenörlük falan düşünmeyip başka bir yol seçmiştir ama Galatasarayda oynadığı uzun dönemde çok başarılı olmuştur.aynı zamanda efsanedir kendisi.analize bile gerek yok.

Futbolculuğuna laf edilemez ama benim için efsaneliğini yitirmiştir.

Fatih terime salvolar sallarken 1 saat sonra fatih terim karşısında süt dökmüş kediye dönmş şahsiyettir

Ayrıca çorap meraklısıdır.

Krallığı hikayedir,gerçek kral atasının yüzü yere deymesin diye paraya her zaman tura diyen METİN OKTAYDIR.

Kral Hakan Şükür seni Gerçek Galatasaraylılar hiç bir zaman unutmayacaktır.

Her ne yaparsa yapsin KRALDIR !! Siyasi secimi kendi secimidir o kimseyi baglamaz , bagliyamazda !!

:ayatollah:

Fatih terime salvolar sallarken 1 saat sonra fatih terim karşısında süt dökmüş kediye dönmş şahsiyettir

Ayrıca çorap meraklısıdır.

Krallığı hikayedir,gerçek kral atasının yüzü yere deymesin diye paraya her zaman tura diyen METİN OKTAYDIR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt