#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

sapikliga devam edenler var hala neyse isimize donelim

kendimi ustunmu gormusum. neyi tebrik ediyosun ? abuk subuk cumlerle basladin saldiriya bakalim neler sacmalamisin daha gorelim.

evet sahit oldum. var mi bi diyecegin ?

belge sunamayacagim bi hususta aciklama yapacak degilim durduk yerde ariza cikaran bi manyakta degilim tabiki.

gol atmasi beni ilgilendirmez gol atti diye ne oldugunu bildirim bir herifin saksakcisi olacak kadar aklimi yitirmedim. takimin eski kaptani olmasi da beni enterese etmez hakan sukur gibi bi adamin kaptan olmasinin altinda 2 3 sebepten fazlasi olamaz cunku. hayatimi internette gecirmem yahut gereksiz olup olmamam da beni baglar, sen hayatta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsan o da seni baglar abuk subuk saldirilarla gelme uzerime.

konu altinda politikayla ilgimi tek bir postum var mi? cikar goster.

banane kardesim arada bi takiliosan, bana takilma kafi. kendi kendine takil
gözlerime inanmıyorum cümlelerinde hiçbir hata yok türkçe konuşabiliyorsun fischer :D

emirciğim banada sallama sadece espri olsun diye yazdım.

Gittigi hic bir Avrupa takiminda vasatin ustune cikamamistir efsane(!)

Yerim oyle efsaneyi.

Efsane Tugay'dir!

cenki alkışlayanların çoğu krala sövüyo burda akpli olduğundan.

avrupada vasat diye efsane değilse ozaman fatih terimde efsane değil sonuçta oda tutunamadı

ben kralın görüşlerine katılmıyorum keşke hiç girmeseydi siyasete.

hmm ozaman emre b'yi de kral ilan edelim sonucta iyi fubolcu ama nedense herkes karakterini elestiriyor.. :confused:

Ben kimseyi Kral ilan etmedim. Ben Kral ilan etsem de etmesemde zaten Kral lakabı verilmiştir Hakan Şükür'e. Hakan Şükür ile Emre B.'nin siyasi düşünceleri cemaatçi olmaları onları bağlar. Emre B. bizi satıp Fener'e gitmiştir. Artık Fenerindir. Ama Hakan Şükür satmamıştır. Ve hala Galatasaraylıdır. Aslolan Galatasaray'dır. Cemaat yada onun gibi oluşumlar değil..!

Kendisi zamanında denildiği gibi, Türk Futbolu'nun romantik şovalyesiydi.

hagininde akpli çıkmasından korkuyorum onuda bir çırpıda silerler artık :D

Siyaset ile futbolu karıştıran insalar var.Lütfen futbolun bir oyun ve tutku olduğunu aklınızın bir köşesine yazın sonra da önyargılarınızdan arının...

Siyaset ile futbolu karıştıran insalar var.Lütfen futbolun bir oyun ve tutku olduğunu aklınızın bir köşesine yazın sonra da önyargılarınızdan arının...

dostum onlar öyle konu hakan şükür olunca siyaset katarlar ama işlerine gelmeyincede siyaset futbola niye karışıyor derler

dostum onlar öyle konu hakan şükür olunca siyaset katarlar ama işlerine gelmeyincede siyaset futbola niye karışıyor derler

Aynen renktaş.Bu adam Galatasaray için herşeyini verdi ve kulübe olan manevi borcunu doya doya ödedi.Yeryüzünde gördüğüm en iyi GALATASARAY'lıdır kendisi.Bu özellikleri bile taraftarı etkilemeye yeter...

AW: #9 Hakan Şükür

Aynen renktaş.Bu adam Galatasaray için herşeyini verdi ve kulübe olan manevi borcunu doya doya ödedi.Yeryüzünde gördüğüm en iyi GALATASARAY'lıdır kendisi.Bu özellikleri bile taraftarı etkilemeye yeter...

Yeryüzünde görmediğin Metin Oktaydır umarım ;):)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt