#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

bizde bazen gol orucuna girerdi , milletvekili olali da zeka orucuna girdi

hakan şükür olarak kalsaydı iyiydi. artık sadece bir milletvekili. hemde hiçbir işe yaramayan çalışmayan bir vekil.

Cevap: AW: #9 Hakan Şükür

Yeryüzünde görmediğin Metin Oktaydır umarım ;):)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Yani okuduğunda "benim gördüğüm en iyi GS'li" olarak adlandırdığım kişi Kral Hakan Şükür'dür.Ben Hakan'a gelmiş geçmiş en iyi oyuncu veya Galatasaray'lı demedim.Metin Oktay'ı karıştırmana gerek yok rahmetli zaten bizim sembolümüz.Ayrıca kendisi 1991 yılında vefat etmiş ben futbolla haşır neşir olduğum yıl 1994 senesiydi.Lütfen konuyu başka yere çekmeyelim renktaş...

Ayıp ayıp! Böyle bir adam siyasi düşüncesi farklı diye eleştrilir mi?Kendinize gelin

Yapılanlar sırf ten rengi farklı diye Drogba ya muz gösterilmesinden farksızdır

Ayıp ayıp! Böyle bir adam siyasi düşüncesi farklı diye eleştrilir mi?Kendinize gelin

Yapılanlar sırf ten rengi farklı diye Drogba ya muz gösterilmesinden farksızdır

İşte benim anlatmak istediğim olgu da bu renktaş.Siyasi fikirlerden dolayı bir adamın futbolculuğu eleştirilemez.Ayrıca benim bu forma altında gördüğüm ve izlediğim en iyi Türk golcüydü ifadem hatta sevgi gösterimi "Yeryüzünde gördüğüm en iyi cimbomlu" deyişlerimin farklı yerlere çekilmesine de gülüyorum:lol:

Uyan 86-90'lı jenereasyon.Söyle bakalım siz kimin golleriyle büyüdünüz.....

Kral Hakan Şükür...

Seni çekemeyenlerin suratına tükür...

(Bu tezahuratta yüce insan Emir Sato'yu tenzih ederim)

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

banane siyasi görüşü neyse. KRAL'mı ? KRAL. nokta.büyüksün hakan şükür

Tartışma çıkarsa kilitlemek zorunda kalacağız arkadaşlar, gerek yok herkesin görüşü kendine.

Tartışma çıkarsa kilitlemek zorunda kalacağız arkadaşlar, gerek yok herkesin görüşü kendine.

niye kitliyosun admincim tartismayacaksak bu forumlar niye var :ka23: klavyeyi aynaya cevirip mi yazalim o vakid herkesin gorusu kendineymis madem. biraz ilerleyelim artik lutf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt