#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Hakan Şükür

Ya çok karışmayayım diyorum da seven sever, sevmeyen sevmez. Neden yer yer iki tarafta da fikir değiştirme çabası var. Ben taraf olarak belki karşı tarafı daha çok görüyorum ama nasıl sevmezseniz golleri atarken seviniyordunuz falan saçma yani. Sen sev abi, ben sevmiyorum :)

Siyasi görüşünden bize ne, takıma katkısına bakalım laflarına kesinlikle katılıyorum. Zaten kimse bundan dolayı tepkili değil, eğer bu yüzden tepki koyan varsa da az sayıda kişidir. Örneğin Emir, futbolculuk dönemindeki bazı tavırlarında dem vuruyor.

Benim de kişisel görüşüme göre efsane sınıflandırılacak bir oyuncu, yaşamının sonuna dek Galatasaray ismini iyi yansıtmalı ve yaptığı her şeyle gurur duydurmalı. İşte kimisi gider sporun içinde olmaya çalışır. Kimi başka işlerle uğraşır ama efsane adlandırılması için bu işlerle kendini rezil etmemesi şartı ararım ben.

E şimdi Hakan Şükür x partili diye değil bu tepkiler, 7 den 77'ye herkesin dalga geçtiği tarzda mesleğini icra ettiği için. Olan bitenden her daim habersiz, maçlar ve yorumlar arasında geçen koşturmaca. Bunun siyasi görüşü ile ilgisi yok zaten, yaptığı işte kendini rezil etmesi, mizah malzemesi olması ile ilgisi var.

Ha ben sevmiyorum, sevmemenin de ötesinde duygular besliyorum. Sen sev abicim, git yeni forma al gene adını yazdır istiyorsan bana niye nasıl sevmezsin diye çıkışıyorsun :D

Boş tartışmalar bunlar.

niye kitliyosun admincim tartismayacaksak bu forumlar niye var :ka23: klavyeyi aynaya cevirip mi yazalim o vakid herkesin gorusu kendineymis madem. biraz ilerleyelim artik lutf

Tartışmadan kastımın ne olduğunu herkes anladı Emir.

Candan Erçetin'i siyasi görüşü nedeniyle eleştirenler Hakan Şükür için yazılanlara tepki gösteriyor.

Az samimi olun beyler.

Candan Erçetin'i siyasi görüşü nedeniyle eleştirenler Hakan Şükür için yazılanlara tepki gösteriyor.

Az samimi olun beyler.

ben candan erçetini eleştirmedim arkadaşım konuyu takıp etmıyosun orda lafım başkanaydı ayrıca candan erçetinin siyasi görüşünüde bilmiyorum ve ilgilenmiyorumda

biz burda hagiyede sahip çıkıyoruz hakan şükürede inançlarına siyasi görüşlerine saygımız var bizide ilgilendirmez zaten ama bazı yabancı menşeli arkadaşlar adama vur allah vur siz ceza vermediğiniz için biz savunuyoruz biz ceza yiyoruz

Sizin içinde aynı şey geçerli; birisinin sevmemesi size cevap hakkı doğurmaz forum kurallarını ihlal eden bir söylem varsa moderatör arkadaşlar ilgilenir zaten. Olay karşılıklı atışmaya dönüşürse müdahale etmek zorunda kalırız, yoksa kimsenin tartışmasına bir şey dediğimiz yok, aksine tartışın diye 1-2 ayda yeni forumlar açıyoruz.

sevmiyorum bu adami siyasi yönünden dolayi degil. twitternde millete provakasyoncu dedigi için. lig tv iyi pohpohluyor. hiç sevmedim bu adami. durmadan kendini öven biri. futbolculugu iyiydi başka.

ben candan erçetini eleştirmedim arkadaşım konuyu takıp etmıyosun orda lafım başkanaydı ayrıca candan erçetinin siyasi görüşünüde bilmiyorum ve ilgilenmiyorumda

Takip ediyorum merak etme kimin ne mesaj yazdığı ortada

fft5_mf132173.Jpeg

Bu iş saçma bir noktaya gidiyor. Fikirlerimi izah ettim daha önce seven sevgisini anlatabileceği gibi sevmeyen de tepkisini koyabilir burada. Ama sevmeyenlere hakaret ederek sadece daha fazla tepki ve kutuplaşma yaratıyorsunuz.

50 satır izah ediyorum altına gelip, çekemeyen soytarılar :)) :)), suratına tüküür :)) :)) yazıp sonra da arkadaş saygı duyalım pls diyemezsiniz. Oraya 50 satır yazdıysam ve tartışmaya girmek istiyorsan aynı seviyede cevap yazacaksın ya da hiç yazmayacaksın. Arada duranları da uca itiyorsunuz bu tavırla.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=icP73Ls5RsQ[/media]

gerçek efsane kral hakan şükür

tabiki futbolcu olarak yaptıgı işler tartışılmaz ama gecen sene verdigi yasa teklifi affedilemez.ibb yerine diyarbakır lige çıkartılacakmış gibi saçma haksız bir düşünce ben duymadım daha.kocaelinin sakaryanın suçu ne onları neden çıkartmıyorsun hakan efendi.ayrıca Allah aşkına bu ulkede akademisyen düşünür bir dolu ınsan var eski bir futbolcu neden milletvekili olur nasıl bir hizmet verecegine inanıyor kısacası artık sevmiyorum.

burak yılmaz ile aynı

-Tapatalk-

sen hakan şükürü izlememışsın burak yılmaz ile yakından uzaktan benzerligi yok.futbolculugu tartışılmaz .bırak Türkiyeyi dünyanın hava toplarında en etkili futbolcularından dı.yaptıgı hucum pres te korkunçtu.

Kral milletveligide cok yakisiyor spor bakani olarak gormek isteriz kendisini

Tapatalk mesajidir

Türk futbol tarihinin en iyi oyuncusu karşısında saygıyla bir kez daha eğilelim :bid:

Burak ile kıyaslarken bir kere daha düşünün.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ShWLCSL9eJU[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt