#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=L0bIFOJxZ7U[/media]

:016:

iyi futbolcuydu kendisi.

bütün gol rekorlarını elinde bulundurmasına rağmen aslında gol vuruşu vasat olan bi santrafordu.

bu konuda az daha iyi olsaydı 350-400 gol atmış olurdu sadece ligde.

en sevdiğim yönü mücadele gücüydü. kötü oynadığı, çok gol kaçırdığı birçok dönem oldu hatta gol oruçları olurdu 10 haftalık falan

ama kötü mücadele ettiğini, kaçak dövüştüğünü hiç görmedim.

iyi futbolcuydu kendisi.

bütün gol rekorlarını elinde bulundurmasına rağmen aslında gol vuruşu vasat olan bi santrafordu.

bu konuda az daha iyi olsaydı 350-400 gol atmış olurdu sadece ligde.

en sevdiğim yönü mücadele gücüydü. kötü oynadığı, çok gol kaçırdığı birçok dönem oldu hatta gol oruçları olurdu 10 haftalık falan

ama kötü mücadele ettiğini, kaçak dövüştüğünü hiç görmedim.

Vasat yeterli degil .Kötüydü son vuruslari.Jenerik gollerin sahibi olmasi da futbollun bir sakasi gibi sanki.

Ah be kral senin gibi bir tane daha yerli forvet zor buluruz.

gelmis gecmis en buyuk #9 , Turkiye de

Bugün koy burak yerine daha çok katkı verir. Şu son barcelona ile yapılan maçta verkaça girmesi, boşa kaçma, oynama isteğini falan görünce insan bi iç çekiyor.

Burak aradan 100 yıl geçsede malesef o seviyeye asla ulaşamayacak.

Evet millet vekilliğinden sonra bi sapma/bize karşı süper eleştiren oldu ama adam harbi kraldı.

24667-zoom.jpg

kafa topu bırakmazdı ve çok koşardı.

burak gibi ruhsuz değildi kendisini severdim. son senesi de apar topar kovulmustu nereden bilebilirdik ki mumla arayacağımızı..

Kral seni Burak'la kiyaslayanlar oldu ozur diliyorum onlar adina.

sevmem ama iyi topçuydu. herif herşeyi yapiyordu sahada. atamiyordu bazen ama en leş gününde gene iş yapiyordu. top indiriyordu. tutuyordu. duvar oluyordu. nerde şimdi öyle türq forvet.

Ömer Üründül maalesef haklı çıktı Hakan Şükür'den sonra adam akıllı forvet çıkmadı. Az biraz Semih Hakan'ın yaptıklarını yapıyordu zaman zaman ama onuda şikeciler bitirdi, diğer bitirdikleri oyuncular gibi.

bide bu başlığa bakayım dedim kim ne sallamış diye.

şaşırdım.

yiğide hakkı verilmeyeli çok olmuştu.

^

^hay şom ağzımı..

kral futbolcuydu. ayagi ile bir batistuta degildi ama oyun icinde devamli vardi. asistleride cok fazlaydi. bir drogbaydi kendisi bence . drogbanin tek artisi ayagi ilede cok iyi olmasaiydi. drogba profilinde düsüne biliriz hakani. drogba 5 yildiz ise hakan 4 yildizlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt