#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en buyuk özellıklerınden bırı de hakan maç seçmezdi milanla da oynasak van sporlada oynasak ölumune presını yapar sahada sonuna kadar mucadelesını verırdı.bunun ıçın vazgecılmezdi zaten.

Büyük oyuncuydu, çok büyük oyuncuydu. Öyle ki Türk futbolu hala onun gibi birini aramakta. Şu eleme gruplarında forvetimiz Hakan olsaydı Hollandayı bile geçebilirdik o kadar söyleyim...

futbolcuyken kraldı futboldan sonra şaklaban oldu....hele şike sürecinde ağzını bile açamadı....

Hakan Şükür: Arkadaşlarım olsun, babam olsun hep aynı şeyi söyler. ''Golün güzelini arama. Gol goldür.'' Ama ben bu konuda biraz detaycıyımdır. İlle de kalecinin uzanamayacağı noktalardan gol atmak isterim. Bu ''ille de köşeye gitsin'' duygusuyla çok gol kaçırdığım da oldu.

Real Kral :)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

abi anlamıyorum ben bu olayı forumda milli takımı desteklemiyorlar f.terimi sevmiyorlar hakan şüküre topçumuydu la buda vs.diyorlar hasan şaşa kebapçı ü.davalaya repçi şimdide hagi ile drogbayı kıyaslayanlar çıktı birde

yahu vallahi resmen hayalkırıklığı yaşıyorum hani olurda bu kadar vefasızlık antu zihniyetlilik olur. üstüne birde forumu yönetenlerde buna çanak tutuyor ben ve benim gibiler bu adamları savununca fenerli diyorlar

yada provakatör diyorlar heralde bizde bir sorun var galatasarayı başka sevmişiz

abi anlamıyorum ben bu olayı forumda milli takımı desteklemiyorlar f.terimi sevmiyorlar hakan şüküre topçumuydu la buda vs.diyorlar hasan şaşa kebapçı ü.davalaya repçi şimdide hagi ile drogbayı kıyaslayanlar çıktı birde

yahu vallahi resmen hayalkırıklığı yaşıyorum hani olurda bu kadar vefasızlık antu zihniyetlilik olur. üstüne birde forumu yönetenlerde buna çanak tutuyor ben ve benim gibiler bu adamları savununca fenerli diyorlar

yada provakatör diyorlar heralde bizde bir sorun var galatasarayı başka sevmişiz

sen kişileri fazla sevmişsin,GS'yı değil.

Son Dakika:

Hakan Sukur Partisinden istifa etmis

galiba TFF baskanliga aday..

Siyasete girmesi büyük hataydı bence.

malum tartışmalardan mı istifa etti yoksa federasyon için mi hazırlık var bilemiyorum. İnşallah TFF başkanı olur birgün.

Ama şu an olursa ezerler ve bize de zarar verirler.

tff olayı değil gibi.

gündemle alakalı malum konu. emir büyük yerden gelmiştir.

Çok efendi bir insandır kendileri

Bbnubr_CQAA9kBT.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt