- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
oooooooo berat reyiz nerdesin ya göremedik sabah

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi anlamıyorum ben bu olayı forumda milli takımı desteklemiyorlar f.terimi sevmiyorlar hakan şüküre topçumuydu la buda vs.diyorlar hasan şaşa kebapçı ü.davalaya repçi şimdide hagi ile drogbayı kıyaslayanlar çıktı birde
yahu vallahi resmen hayalkırıklığı yaşıyorum hani olurda bu kadar vefasızlık antu zihniyetlilik olur. üstüne birde forumu yönetenlerde buna çanak tutuyor ben ve benim gibiler bu adamları savununca fenerli diyorlar
yada provakatör diyorlar heralde bizde bir sorun var galatasarayı başka sevmişiz
Keşke kral kadar Galatasaraylı olabilseniz
Discovery cihazımdan gönderildi
nerden biliyon olmadığımızı ?
Kulübün efsaneleşen isimlerine sirf siyasi kimliginden dolayı laf söylemek Galatasaraylilik değil acizliktir.
Discovery cihazımdan gönderildi
Basit sebepler veya siyasi kimliği gibi sebeplerden tepki duyan da vardır ama ben o kimliğinden rahatsız olmuyorum. O kimliği ile yaptığı eylem ve sarf ettiği sözlerden rahatsız oluyorum.
Metin Oktay örneği uygun degil ki, geç Metin'i sıradan hiç bir sporcumuz ulkesinin gençleri ölürken bu durumla dalga geçip rt pls ehe ehe diye espri yapmaya çalışmaz.
Insanların Hakan a olan ofkesinin en büyük sebebinin zamanında onu çok sevmeleri olduğunu da unutmamak lazım. Hayal kırıklığı en kolay öfke yaratan etkendir. Yoksa onun yaptiklarini alakasız biri yapsa ne bileyim Servet Çetin yapsa umrumda bile olmazdı.
-Tapatalk-
sevgi kin ve nefrete dönüşürse eğer orada sıkıntı çıkar,bu forum belirli bir siyasi görüşten insanlardan oluşan ve sadece belirli kişilerin değer gördüğü bir platform değil, bunun idrak edildiği gün bir sorunda yaşanmaz,bazı kişiler bazı insanların değer verdiği kişilere saygılı olmayı öğrenmeli artık,benim gözümde Hakan şükür de Fatih Terimde Galatasaraylı olmama sebep kişilerdir ve Galatasarayın birer değerleridir, ben bu iki adamı da eleştirebilirim ama doğalgazcı,hain,fethullahın köpeği gibi yakıştırmalarda bulunmam,ayrıca eminim Metin Oktay hayatta olsa eleştiren vefasız tipler çıkardı mesela Fatih Terimi çok seven bir kişi olması bunun için yeterli bir sebep olabilir
O tarz sıfatlar takmanin hatalı olduğu bir gerçek. Metin'e de alkolik derlerdi herhaldeMesajın tamamına yakınına katilabilirim ilk kısım hariç. Çünkü gene taraftar sadece bir görüşten değil demissin, ciddi bir kesim onu farklı görüşten olduğu için sevmiyor değil bunu izah etmeye çalıştım. Yaptığı şeylerin, söylediği şeylerin görüş, kişisel fikir, durusla ilgisi yok. Insanı olarak yanlış.
-Tapatalk-