#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi düşen ağlamaz

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

944979_10154640377808222_6071178442576062633_n.jpg

11229693_10153944183598222_30965741387049277_n.jpg
Hakan Şükür - 1 saat ·
Çocuklarımın ve Değerli eşimin bana bu sürprizi beni çok duygulandırmıştı. Sizlerle paylaşmak istedim.. Sevgi ile kalın, Allah hepinize sevdiklerinizle beraber sağlık, bereket ve nice başarılar versin.. ‪#‎throwback‬

Kral.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

18211_10154701150948222_3462799510670018190_n.jpg

Hakan Şükür - 1 saat ·
Israrla resim çekilmek isteyen Kevin Durant'ı kıramadım Şaka bir yana, samimiyeti, mütevazılığı ile güzel bir tanışma oldu.

Şükür gerek adamlığı gerek hizmetleri gerek futbolculuğuyla örnek bir kraldı şu anda bile onun seviyesinde Avrupa'da santrafor çok nadir. Feto ile yaktı kendini. Ne diyelim kendi düşen ağlamaz.

Her zaman tekrarlamakta fayda var.

Oooooooh Kral Hakan Şüküüüür,
Seni çekemeyen bütün i.nelerin suratına tüküüür.

Gerçek krala selamlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durantın yanında cüce kalmış kral bir garip geldi zıplasa geçer ama duranti :D

Kraldir gercek kral. Ama keske bu siyaset denen lagim cukuruna hic bulasmasaydi. Futbola ama altyapi antrenorlugu ama td luk bir sekilde devam etseydi memlekete cok daha fazla katkisi olurdu.

Ama ne olursa olsun GS ve Turk futbolunun efsanesi ve gelmis gecmis en buyuk Turk futbolcu olarak hatirlayacagim onu hep.

Adamın futbolculuğuna elbet lafımız yok ama içinde bulunduğu, peşinden gittiği oluşum taa Menderes'ten bu vakte kadar ülkeye çok büyük zararlar verdi. Hala da vermeye devam ediyor.Bu adam bunu bilmiyor mu? Gayet de biliyor. Nihai amaçları Cumhuriyet'e zarar vermek değil mi?

Askeri okulları, polisi, hukuğu kankalarıyla sevip attılar.

Ama dillemek isteyene lafım yok tabi.

Hahahaha maklubeyi görünce duygulandım lan

Salata ve yoğurt niye yanyana duruyor Maklube de ? Bilen biri cevaplasın. Bir de abi pilavın içinde patlıcan olur mu ? :)

Salata ve yoğurt niye yanyana duruyor Maklube de ? Bilen biri cevaplasın. Bir de abi pilavın içinde patlıcan olur mu ? :)

ben de merak ettim bunu.ozan puki kardeşimiz bizleri aydınlatırsa memnun olacağım.

Maklube, (Arapça: مقلوبة "dönüştürülmüş")[SUP][kaynak belirtilmeli][/SUP] Kuzey Arap dünyasında olduğu gibi, Türkiye'de de Arapların çoğunlukta yaşadığı Siirt ve Mardin gibi yerlerde pişirilen bir yemektir.

Yemeğin çok farklı hazırlanışları olup, Orta Doğu'da ve de Dünya'da en çok rağbet gören Suriye-Filistin şekline göre kuzu eti çam fıstığı ve bademlerle dibi zeytinyağlanmış bir tencerede kavrulur. Sonrasında tencerenin dibine kızartılmış patlıcan döşenir. Üzerine et, onun üzerine de pirinç döşenir, tekrar patlıcan tekrar et tekrar pirinç döşenerek tencere doldurulur az bir su ilave edilerek karıştırmadan pişirilir. Pirinçler pişince tencere büyük bir sofra tepsisine ters kapatılarak boşaltılır. Pirince bol bol karabiber ve başka baharatlar eklenir.

Baba usulen öyle, balığın yanında limon almak gibi zevk meselesi valla canım çekti çiğ köfte toplantılarıda unutulmazdı bu paralellerin duygulandım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt