#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan şükür için forumda bir bölümün ismi verilmesini talep ediyorum.
Hakan şükür transfer nöbeti mesela olabilir.

Darbede yahut FETÖ'nün bugüne kadar işlediği suçlarda bir dahli olmamışsa (ki şu an ortada öyle bir şey yok) bu yapılanın adı terbiyesizliktir.

Gerçi bizim yönetim böyle bir abukluk yapmasa dahi (yapmasa şaşardım ya) bundan sonra Türkiye ile pek alakasının olacağını düşünmüyorum. Bizim yönetimin yönettiği gibi idare edilen bir ülkede devlet üstün hizmet madalyasını falan da alırlar elinden muhtemelen.

Saçma sapan işler.

Tamamen hükümet yalakalığı.

Hakan Şükür GS efsanesidir, hataları ile sevapları ile.

Herhangi bir namussuzluğa dahli kesinleşirse atarsın. Ama bu yokken ortada atarsan, yargılamadan asmak olur.

hakan şükür tartışma platformu olarak revize edersek hem kendisi de iştirak eder YÜCE KRALımız

siyasetten ayrı bakmak lazım olaya , onca yıl bize verdiği hizmeti var , bu adamın bizim efsanelerimizden biri.

Fetöculer klüpte barınmasın 2 hafta önce bu kafa başımıza bomba yağdırdı bunları hiçbir yere sokmayacaksın

Yıllarca tuttuğum takımın kaptanlığı yaptı. Saygım sonsuz. diğer konular beni ırgalamıyor.

sayın ersin aldığınız talimatı dinleyip çöpe giriniz. xd

Evet nerden bildin müridim

-Tapatalk-

Tavrin hemen belli etti. Hakkinda soyle bi imaj canlandi gozumde senin iletini okuyunca..

530253539622c.jpg

Galatasaray in efsane adamların basinda gelir kral.
Kraldı hepte öyle kalacak gozumde.
Su zamana kadar SSK dan maaş alan bir orgut liderinin yanında kaynadi.
Hak etmedi bunu.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdilik es geçiyorum AMA bir daha seni birinin dediğini beğenmediğinde veya bir şey hoşuna gitmediğinde bu insanları katleden insanlıktan nasibini almamış kişilerin yakıştırmasını bana veya başka üyeye farketmez herhangi birine yaptığını görürsem eski hesabının üstüne bu hesapla gelmene müsade ettik artık onada etmem.Keza aynı şey yok islamcı şuna benziyorsun yok şu gibisin tavırlarında da geçerli.

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt