#9 Haris Seferović

Saçmalamışsın boşuna şarjını yemişsin bu mesajı yazarken

SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu mesajı yazdığım ana kadar( sanırım devre arasıydı ) olumlu bir hareket ya da orta saha merkezinde katılımını gördün mü ? Sanki mesajı maçtan sonra atmışım gibi konuşmuşsun.

Bence boş konuşan sensin ya da maçı izlememişsin oyuncu seviyoruz diye eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor golün atıldığı anda tam da yapması gereken şeyi yaptı buraya maç sonunda gelip pohpohlamak çok kolay biz zaten seferoviç için diğer oyunculara gol pozisyonu hazırlaması için aldık burada 20:30 tane gol atsın diye beklemiyoruz merkez omurganın üçüncü ve en önemli halkası ancak oyun içerisinde kaybolur havadan gelen Topları indirmez pas istasyonu olmazsa tabii ki eleştireceğiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ronaldo'nun bile maç içinde kaybolabildiği bir oyunda bazılarının eleştirmesi bana saçma geliyor.

Oynanan maçta çok kopukluk vardı. bazı bölgeler gerçekten aksadı. midtsjönün girişiyle oyun açıldı. ayrıca daha dubois dönecek ve bazı transferler takıma adapte edilecek. son transferlerin de bitmesiyle beraber seferovicin bu seneki şampiyonluğumuzda aslan payını alacağını düşünüyorum. özellikle yunus,seferovic,mertens,dubois ve midtsjö bu sene takımın en etkili oyuncuları olacaktır. keza kerem, pva ve sergio ise hiç hafife alınacak adamlar değil. bu kadar yıldızı markaj altına alamazsın.

işte bizim istediğimiz de buydu. birini marke edince kilitlenen Galatasaray değil. Her yerde yıldızlarla dolu takımların kilidini her alanda kolayca açabilecek bir Galatasaray...

Forveti gol pozisyonuna sokamazsan gol atamaz.Forveti gol pozisyona sokmak ilk önce antrenmanda yapılacak çalışmalarla hocanın işi ondan sonra da futbolcuların sahadaki yeteneklerine kalıyor. Bir sağ bek düşünün deli gibi bindirme yapıyor ama son paslarda zayıf ya da oyun görüşü iyi değil bu sizin takımı olumsuz etkiler aynı şekilde sol bek için de geçerli bu.

2 sene önce Saracchi'nin oynadığı maçlarda takım sol bekten çok rahat oyun kurulumu yapardı neden çünkü Saracchi'nin oyun görüşü iyi ayakları da tertemizdi. İçeri katedip oyunu genişletirdi. Saracchi'nin sakat olduğu ve Ömer Bayram'ın forma giydiği maçlarda top Ömer'e çizgide geldiğinde takım kilitlenirdi.Geçen sene de yaşadık bunu ama PVA, Saracchi kadar sakatlanmadığı için Ömer Bayram'a çok fazla maruz kalmadık. Sağ bekte de aynı şekilde Omar çok yetersiz kalıyordu, hızı,güçlü ve çevik olması savunmada bizi rahatlatıyordu ama oyuna katkısı azdı. Sadece stoperlerin ayaklarının iyi olması yetmiyor büyük takımda oynuyorsanız ayaklarınızın iyi olması yanında oyun bilginizin de iyi olması gerekir. Boey'in oyun görüşü Omar'dan daha iyi, Boey hazır olduğunda Omar'dan daha fazla katkı verir bu bir gerçek.Dubois ise tabi hepsinden daha iyi hem teknik açıdan hem oyun bilgisi açısından. Sağda Dubois solda PVA ikilisi beraber oynadıklarında ve orta sahada üst düzey oyuncularla oynadıklarında çok güzel şeyler izleyeceğimizi düşünüyorum.

Hal böyle olunca Seferovic'e topu yerden aktarmamız daha kolay olacak, onun da oyuna katkısı daha fazla olacaktır. Hem savunmamızı rahatlatacak hem rakip sahaya yerleşmemiz daha kolay olacak.Atak sürekliliği sağlamak için de rakip yarı sahaya iyi yerleşmemiz gerekiyor ve bu oyuncu grubu ile bunu da rahatlıkla yapacağımızı düşünüyorum.

Sirti dönük oyunu buyuk eksi. Hiçbir şekilde top tutamıyor.

Sasirtiyor beni bu adam. Haris’in tek forvet oynamayacagi yeni mi belli oldu? Oyuncu alinirken bilinmiyor muydu? Acaba bu mactan sonra tek forvet olarak oynamaz mi? Bellotti tek forvet oynayacak oyuncu mu

Hem ağır hem sırtı dönük oynayamıyor enteresan geldi bana. Tutar bir tarafı vardır illaki daha göremedik ama.

Seferovic’e de sırtı dönük oynuyamıyor demezsin yahu. Belki sen sırtı dönük forvete uygun oynamıyorsundur? Hazırlık maçlarında Seferovic’e uygun oynarken şimdi nedense oynayamıyoruz. Kerem ve Yunus gibi iki oyuncu var ama hiç kaçıramadık, hiç sefer’e yakın da oynatmıyoruz. Orta alana girip duruyorlar

benficada iken marcao yakalayamıyordu bunu şimdi gomistan yavaş gözüküyor ilginç

Geri
Üst Alt