#9 Haris Seferović

Herşeyden önce acayip komutan bir oyuncu. Kime nereye pas vermesi gerektiğini nereye koşacağını gösteren, her pozisyonda elini kaldırıp surat ekşitmeyen ve modu düşürmeyen bir santrafor. Umarım sakatlık geçirmez gsc lanetine yakalanmaz. Forvetin sefiri ove en az elmander kadar başarılı olursun inşallah

Umarım birlikte oynayabileceği iyi bir forvet daha alırız. Sadece 4-2-3-1 dizilimine bağlı kalmadan gerektiğinde çift forvete dönebilen bir takımda Seferovic 'den çok daha fazla katkı alacağımıza inanıyorum. Tabii bu bahsettiğim 2. Forvet Gomis olmamalı asla tam tersine hareketli ortalığı karıştıracak çevik bir forvet lazım

Baskın bir 9 ile takım nasıl karşı yarı sahada kalır abim onu gösterdi. Gol mol önemli değil. Uçtaki adam takımı çeker ileri. Benzema uç örnek ama takımı tek başına ileri taşıyor.

En önemlisi takım boyunu düşürmesiydi

Gomis ilerde duruyo rakip gelip çizgiye indiğinde def ve oslar mecbur yayın oraya çekildiği için berkanla sergio gomisi dürbünle görüyodu ilk yarı

Şark kurnazlarına bak ya twitter da yine başlamışlar belli ki seferoviç gözlerini baya korkutmuş

Neymiş falcao da ilk maçında kasımpaşaya gol atmış lan ne alaka atamaz mı davarlara bak ya

bu kadar mal olmayı nasıl becerebiliyorlar anlamak zor öyle çoluk çocukta değiller eşşek kadar adamlar yazıyor bunu

Gerçi ben bu tip yazıları bizim forumda da gördüm sanki aramız da kuş familyası gizli gizli takılıyor hala sanırım

Olsun bizde yem çok kuşumuzu besler mayıslar da doğaya salarız

Tesadüfen önüne düşen topu güzel gole çevirdi. Şansı bol olsun.

Geri
Üst Alt