Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Bir açılsa, golleri sıralamaya başlasa çok güzel olacak. Seferovic'in Riera gibi sonradan ritmini bulacağını düşünüyorum. Seferovic'in kariyeri ortada, mutlaka katkı verecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesindeki 20 mac oynarsa zorunlu satın alma maddesi çok saçma olmuş bence. Ligde 36 mac varken 20 maçta oynaması basari degilki; bari 20 maçta en az 45 dakika oynarsa falan seklinde olsaydi.
Ne gibi?İlk 11 şartı var
Sözleşmesinin uzaması içinNe gibi?
Hayır kiralık sözleşmesinde ilk 11 şartı mı var? O zaman zorunlu satın alma oluyor bu? Oynatsan da oynatmazsan da alacaksın gibi?Sözleşmesinin uzaması için
Öncelikle Eger yanlısım yoksa şöyle hatırlıyorum. 20 yada 25 maçtı hatırlayamadim. Bu kadar maç oynarsa zorunlu satın alma devreye giriyor. Ama bu maçlarda 11 de başlamış olması lazım. Sonradan girdi mi oyuna hiç oynamamamis gibi sayılıyor.Hayır kiralık sözleşmesinde ilk 11 şartı mı var? O zaman zorunlu satın alma oluyor bu? Oynatsan da oynatmazsan da alacaksın gibi?
Anlamadım.
15 maç oynarsa zorunlu satın alma devreye giriyor diye biliyorum. Ama ilk 11 mi, yoksa sonradan girdiği mi bilmiyorum.Öncelikle Eger yanlısım yoksa şöyle hatırlıyorum. 20 yada 25 maçtı hatırlayamadim. Bu kadar maç oynarsa zorunlu satın alma devreye giriyor. Ama bu maçlarda 11 de başlamış olması lazım. Sonradan girdi mi oyuna hiç oynamamamis gibi sayılıyor.
Valla dediğim gibi emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam dediğim gibiydi. Belkide yanlış hatırlıyorum sozleme detaylarına bakmak lazım da gözlerimden uyku akıyor şuan buna bakarken bile uyuyabilirim15 maç oynarsa zorunlu satın alma devreye giriyor diye biliyorum. Ama ilk 11 mi, yoksa sonradan girdiği mi bilmiyorum.
Bence ilk 11 şartı yoktur. Yoksa sürekli sonradan alırsın, zorunlu satın alma maddesi devreye girmez zaten. Benfica bu şekilde kafaya alınacak bir takım değil.
Bence satın alınmalı. Sebebi de önümüzdeki sezon hiçbir santrafor takımda kalmıyor. En azından 1 tane kalsın. Meblağ da çok yüksek değil. Denenebilir bence.
Anlaşma 3 yıllıkmış ben bir an 4 diye hatırladım. Nevzat'a göre 20 maç oynarsa opsiyon devreye giriyor. (Trabzon maçında sonra bu tweeti atmıştı)4 yıllık mı anlaşma emin misin?
Öyleyse kesinlikle oynatılmasın.
Para işinde duygu olmaz bakın atletico madrid efsane oyuncusu grizmanı oynatmıyor belli bir maç oynayınca sözleşmesi uzayacak diye.
Transferler içinde maliyet ve seçim olarak en kötüsü sefer nazar boncuğu olsun.
Ama kiralık olması şans bizim adımıza.
Sözleşmesi uzamasın zararın neresinden dönersen kardır
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sonradan oyuna girip lewandowski gibi çok kısa sürede hat- trick yapabilirdi , ilk başta yeni oyuncuları izleme heyecanı ile bende farketmedim ama , Pva, Yusuf ve Rashica çıkarsa 3 tane boş kaleye bırakacaktıEkli dosyayı görüntüle 178113Ekli dosyayı görüntüle 178114Ekli dosyayı görüntüle 178115
yok rengo son dakikadaki pozisyon şut çekip stadyumdan dışarı attığı pozisyona tekrardan bak özette , çok tilkice Sadığın önüne geçip yer almış yine o pozisyonda, Pva çıkarsa kesin gol , şu anda gomis mükemmel oynuyor herkes süper oyunuyor , daha Mata , Icardi girecek takıma, muhtemelen o yüzden çöpe atıyor Seferi herkes , benim görüşüm tam bir Boşnak tilki golcü, yinede dursun kenardaYusuf ve rashica atmadı ama PVA iyi kesti sadık kornere atti