#9 Haris Seferović

Icardi ve Gomis bekleneni verdiği sürece 15 maçı görmesi zor.
Bu arada seneye yine 3 tane forvet arayacağız.

Icardi ile 1 sene daha anlaşsak bile Gomis ve Seferovic gideceği için yine bi cendereye düşme ihtimalimiz var.

Pvanın içeri kestiği topta sol ayaklı olmasına rağmen,ortada soldan geliyo olmasına rağmen niye sağ dışla vurmaya çalıştı anlayabilen varmı

Kadroda bulunması faydalı bir forveti tipi ama yıllığı gereksiz fazla.1.5 civarı olsa opsiyonunu kullanırdım

Devre arasına kadar böyle devam ederse şutlanmali ve yerine genç/mid 20 forvet alınmalı (Dembele!)

Ama hemen çöp ilan edilmemeli

Gomis su an net kendisinden önde. Icardi de bekleneni verirse forma sansini az görüyorum

Genel anlamda adamın topçuluğuna değil de anlık performansına göre yorum yapılıyor.
Evet yanlış. Kerem için dedim ki geçen sene şerefimizi kurtardı hiç mi kredisi yok çocuğun asıldı kesildi burada. Her topçu kötü oynyabilir messiye ronaldoya sallıyor millet gerçi ben keremi kurtarmaya çalışıyorum..
Sefer de bizim topçumuz boey de kerem de hepsine destek vermek zorundayız.

senelik 2.5 milyon değilde 1.5 milyon olsa bu performansına rağmen takımda kalmasını isterdim.

oynamaz ise gider bundan iyisinide yönetimin bulacagına eminim yangın yapmaya gerek yok kiralık topcu

Sözleşmesindeki 20 mac oynarsa zorunlu satın alma maddesi çok saçma olmuş bence. Ligde 36 mac varken 20 maçta oynaması basari degilki; bari 20 maçta en az 45 dakika oynarsa falan seklinde olsaydi.
Griezman’ı öyle sattılar Atletico her maç 60’dan sonra oyuna alıyor, 1 maç daha 45 dakika oynasa 45 milyon euro ödeyecekler. Olmuyor yani öyle de.

Bu adam asla kötü topçu değil lakin belli başlı sıkıntılar var gibi bu mental sorun da olabilir. Yoksa her türlü en ölü hali çift haneli rakamlara çıkar bu ligde

9 maçı kaldı galiba zorunlu opsiyonu için. Kış transfer dönemine kadar 11 maç var. 2 maç kesip kışa kadar idare edelim. Sonra geri gönderelim Benficaya, herifin yoksa bize €10m maliyeti giriyor. Yerine Shamar mamar birşeyler buluruz o ara

Kasımpaşa maçında 3 kez top alma fırsatı vardı hiçbirinde takım pas atmadı normalde pas atsalar kısa sürede hat-trick yapacaktı. Sonra bu oyuncuya kızıyoruz neden gol atmıyor diye adamlar pas atmıyor ki gol atsın boşa çıkıyor gene pas alamıyor.

Icardi ve Gomis bekleneni verdiği sürece 15 maçı görmesi zor.
Bu arada seneye yine 3 tane forvet arayacağız.

Icardi ile 1 sene daha anlaşsak bile Gomis ve Seferovic gideceği için yine bi cendereye düşme ihtimalimiz var.

Sene sonundaki duruma gorme bakilmak sartiyla, ben bugun itibariyle gordugum form durumuna gore Gomis ile +1 sene daha yapardim. Ancak sezon sonunu beklemek lazim dedigim gibi. Uygun bir maas ile takimda kalmasi bize guc katar.

Geri
Üst Alt