#9 Haris Seferović

Henuz erken biliyorum ama yerine Umut'u biz almis olsaydik (kira degil tabiki de) sanki daha iyi olabilirdi. Fena gitmiyor o da. Ancak henuz erken bunu soylemek icin yine belirtelim, Eylul 13 itibariyle goruntu bu sekilde :)

Farzedelim bitiriciliği düzelmiş olsun başka ne vasfı var, maç içinde kayıp topu kontrol edene kadar 10 kere kapıyorlar ayağından. Belki şu an formsuzdur da hiçbir şey yapmıyor sahada.

Hala ümit besleyen olduğunu görmek şaşırtıyor beni. Adam geçen yıldan formda gelmiyor zaten son senesi çok kötü performansı var. Yani şu anki durumu yeni takım ilk 6 hafta felan muhabbeti değil. 1.5 yıldır aynı durumda yani.

Herkes son pozisyonda yusufa kızıyor neden sefere atmadı diye de seferin hiç kendini gösterir top ister gibi bir hali yoktu ki. Santrfor dediğin yırtıcı olacak biraz bağıracak elini kaldıracak topu zorla isteyip golü yazacak. Seferin vücut dili topu bana atmasinda sorumluluk almayayım der gibiydi.

Opsiyonu kullanmaycagiz gibi. Forumun aksine bastan beri karsi ciktim su herife. Yerine Batshuayi alinsaydi keskee

Batshuayi kör. Adam kaleyi tutturamıyordu Beşiktaş'ta yav ne çabuk unuttunuz. Rakip defansları rahatsız etsin diyorsanız Umut Bulut'u alalım. Hem camianın çocuğu sayılır hem yerli hem de yıllık 2 milyon TL'ye falan gelir oynar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis kavga çıkarmışsın diyolla.Ama sende bi düşün 6 maç 0 gol olunca haksız mı hocan kızağa çekmekte

Vasat futbolcu. Ovunulen tek sey isvicre ile bu kadar maca cikmasi, sanki Isvicre dunya devi bir takim.

Kafa topuna cikmayi tenezzul etmiyen heriften forvet olmaz.

3.3 milyon avro resmen cöpe atildi.

Yani çok daha fazla katkı vermesini beklerdim Seferovic in şimdiye kadar, tabii gol kralı olsun uçsun beklemiyordum ama oyuna olan katkısının çok daha iyi olacağını düşünüyordum. En azından geriye gelip sırtı dönük aldığı toplarda, takım arkadaşlarına yaptığı servislerde daha iyi olacağını sanıyordum

FczdFNQWYAEIHei

Akıllara bu capsi getiren çok tatlı bir kızı var.

images

Her turnuvaya katılan ve kalburüstü oynayan İsviçre'de 90 maça çıkmış olmak dünyanın her yerinde övülür sadece Türkiye gibi üçüncü dünya ülkelerindeki şımarık taraftarlar tarafından yerin dibine sokulur. 3 maçla çöpe para atmak da böyle olmaz Bruma gibi transferlerle olur.

Günceli haliyle eski hali sanki aynıymış gibi hava topuna çıkmıyor falan demek de komikmiş. Sanki hiç izlemedik Seferovic'i, adamın kilit özelliği mücadele gücü ve servisciliği idi zaten.

Oynamadığı maçtan sonra gelip bu adama sallamak da gerçekten akıl tutulması gibi bir durum.

Neyseki Okan hocanın her oyuncuyu değerli gördüğünü, Seferovic'in de bir kırılma noktasında sahada olup gereğini yapacağını düşünüyorum.

istatistigi kotu de bu adam da tipki mertens gibi yanlis kullaniliyor sanki. oynadigi maclarda yunusla keremden dogru duzgun servis almadigini da unutmamak gerekir.

ikili forvet sisteminde görmek gerekir

Yüzde 300 luk gol pozisyonlarında saçmalamasaydi bizde savunurduk ama gol atsın diye aldığın milyon eurolar saydığın forvet oyuncusu o golleri atacak arkadaş. Emin bayram atardı o golleri. Futbol ulemaligina gerek yok açıkçası.

Cikmadigi maclara gore degil ciktigi maclara gore degerlendirme yapiliyor.

Herkes ayni oyuncuyu begenmek zorunda degil. Sen begenirsen ben begenmem bunun icin forumda oyuncu hakkinda tartisiliyor.

Guncel durumuna gore yorum yapilmasi kadar normal birsey yok, adam saha'da 1 tane bile ilerisi icin birsey vaad eden bir hareketi olmadi. Bos kaleye giderken korner diregine pas atti herif.

Pas atmaz, pas almaz, dribling yapamaz, ayakta duramaz, mucadele etmez, kafa topuna cikmaz, gol atmaz, assist yapmaz. Neyini begenicez herifin.

Ben X isim arkasinda durdum gelirken o yuzden X isimi surekli savunmam lazim dememek lazim, dogrulari konusmak lazim.

Hatta bana gore Icardi bile yalnis transfer. Gene Gomise kalicaz bu gidisle.

İsviçre ile geçmişte o kadar maça çıkmasına bok atıp güncel duruma göre yorum yapılıyor da müthişmiş aynen güncel durum. Tutarsızlık diz boyu.

Neyse ya sizinle mi uğraşıcam, hayatınız hiç bir şeyi beğenmemek herkese bok atmak üzerine kurulmuş. Düşen kimse ayağa kalkamaz kafasındaysanız da oynamadığı maçtan sonra gelip konuşmayın. İstediğiniz şey oynamaması zaten ve oynamıyor, konuşmayın daha fazla.

Geri
Üst Alt