#9 Haris Seferović

Sefer oynasa yine değişen bişey olmaz.kanatlar işlemiyor.bu adamı besleyemedikten sonra şapkadan tavşan mı çıkaracak

Çıkıp topunu oynarsa formayı alacak bir topçu yok kendisinden.

bu maçtaki pozisyonun benzeri önceki maçlarda da oldu onları da atamadı

Dibine girse bitirirdi bilmiyorum söylemek kolay tabii ama yılda 2-3 milyon Euro da kazanmak kolay değil atican abi forvetsen onu

Dibine girse bitirirdi bilmiyorum söylemek kolay tabii ama yılda 2-3 milyon Euro da kazanmak kolay değil atican abi forvetsen onu
Top çok yavaş geldi. Stoper önünü tıkadı. Gomisin yerine 11 bu adam baslamaliydi, yine gol bulamadığinda sok gomisi.. yazık vallahi bu maç, Trabzon maçı, Giresun maçı 10 yaş yaslandirdi beni

Gören de %100lük gol kaçırdı sanacak ha vurdu defans kesti öyle boş falan da değil, kolpacı herifler gidin 150 tane gol kaçıran adamlara laf atın, 3 maçtır yüzüne bakmayıp götü kurtarsın diye oyuna alınan adama değil.

Kötü ama bu forvet hattında 3. tercih olacak kadar değil. Sözleşmesinden dolayı mı oynatılmıyor bilmiyorum ama sonradan giren Gomis olmalı, Seferovic değil.

Gören de %100lük gol kaçırdı sanacak ha vurdu defans kesti öyle boş falan da değil, kolpacı herifler gidin 150 tane gol kaçıran adamlara laf atın, 3 maçtır yüzüne bakmayıp götü kurtarsın diye oyuna alınan adama değil.
O hareketlenmesi, ön direğe koşması bile yeter. Maç boyu göremedik gomisten. Hoş, boş pozisyonda olduğu bilmem kaç pozisyonda bizimkiler şut çekmeyi denedi Gomise pas yerine, oda ayrı konu

Kötü denecek bir durum yoktu ne oynadık ki kötü diyelim.

ilk 11 başlamalıydı ama hoca bütün rakip diriyken 40lık gomisi ilk 11 başlatacak kadar öngörülü.

Nevzat gitme ihtimali var diyordu Icardi'nin şu durumunu gördükten sonra kalması gerekiyor Icardi'ye güvenip yola çıkarsak sezon ortası Sefer de gittiği taktir de Gomis tek forvet olarak kalır. Ne olursa olsun bu sezon kalıp forma savaşı vermeli...

Icardi denen arkadasin oynamaya niyeti yoksa sefer veya mertens forvette baslayip gomisi son 15dk sokmak lazim

Biraz transfer fazlalığından dolayı oluşan şımarıklıktan ötürü, sefere haksızlık yapıldığını düşünüyorum .

Sefer oynasa yine değişen bişey olmaz.kanatlar işlemiyor.bu adamı besleyemedikten sonra şapkadan tavşan mı çıkaracak
Eğer as forvet olarak Icardi yi düşünüyorsak tam olarak Icardi nin back-up olarak kullanacağımız forvetin böyle şapkadan tavşan çıkarabilen bir forvet olması gerekiyordu Seferovic veya Gomis yerine

Tabii Icardi transferin son gününde yapılmış bir transfer olduğu için kadro planlaması Icardi ye göre yapılmadı. Mesela Icardi gibi dünya yıldızı bir golcünün yanında Hajı Writh gibi bire birde durdurulması güç bir forvet ile yola çıkmış olsaydık çok daha doğru olurdu gibi geliyor bana

Geri
Üst Alt