#9 Haris Seferović

80 li yillarda anadolu kulupleri oyuncu getirirdi..

Oyuncunun kaseti izlenir..(SIMDI YOUTUBEDAKI VIDEOLAR GIBI VE BEGENILIRDI)

Oyuncu Turkiyeye geldiginde tipi bile degisik olurdu oyuncunun saclar kirlasmis vesaire..

Cunku teknoloji zayifti o yillarda.

10 sene onceki kasediyle karar verirlerdi oyuncuyu almaya

Bu da ayni onun gibi birsey oldu..

Maç sonu hakem bozuntuların ellerini sıkmış deniliyor.
Doğruysa hemen kadro dışı bırakılmalı.

Bastan belliydi yanlis transfer oldugu, adam sakatlik gecirmis sonra kendine gelememis, büyük ihtimal elde patlayinca bir forvet daha aldik. Üc yabanci forvet + Mertens olustu kadro da. Cidden biz Mustafa ve Diagneyi neden gönderdik ki?

Diagne'den kötüsü gelmez dedim ama bu adam geldi.

İnanılmaz ya... Okan'da bunu neden alıyorsa ulan al Gomis'i veya Barış Alper'i en azından rakibe baskı kurarlar.

İcardi bile yıldız forvet olmasına rağmen koştu pres yaptı. Bu beyefendi mücadeleci forvet diye aldık yıldız gibi takılıyor.

Şans bulduğu maçlarda beklenenin uzağında kaldı, boşuna vakit kaybetmenin de anlamı yok, dünya kupası başlamadan fesih işlemleri tamamlansın, o da biz de önümüze bakalım. Gomis, Icardi, Mertens varken bir opsiyon bile değil artık kendisi. Ne şimdi ne de gelecekte. Bir an önce gitsin de en azından kulübede kalabalık yapıp, kafa karıştırmasın.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray tarihinin en kötü golcüsü Iorfadan sonra Diagne diyordum... Şu an Seferovicle ikincilik için çekişiyor

1 forvet sürekli oynarsa sana katkı verir.İcardi alınmadan önce Gomis'in yerine sürekli olarak ilk 11 başlamalıydı.Gomis tam son 20dklık 1 futbolcu..

İcardi gibi birini düşündüysek mutlak bir golcümüzde Elmander gibi takım oyunu içinde olan olmalıydı. Gomis kaç yaşında bundan daha istekli. İcardi bu hafta iyiydi Allah var. Bundan o viberi bir alamadım, geldiğinden beri. Böyle soğuk geliyor zaten. Onun da bizi benimsediğini düşünmüyorum. Hatalı transfer. Devre arası bile olabiliyorsa gitsin. Kanat golcü bakalım.

Golcülük anlamında Gomis bu adamı çarpar böler.

Daha mücadeleci ve oynatan takımı baskıda önde tutan özelliklerinden dolayı aldık ama bu konuda bile en kötüsü mevcut isimler arasında.

Sözleşmesinden çıkabiliyorsak ne ala.

size komik gelebilir ama Şenol Güneş bu adamı gol kralı yapar...elimizde sistemi olmayan ve karambol Futbolu ile başarı bekleyen bir hoca ile hiçbir oyuncudan fayda alamayız...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet çok komik.
Adam 60 yaşında dedeler gibi hareket ediyor.
Sanki her tarafını kireç bağlamış dönemiyor ama filozof Şenol ona gençlik iksiri içirip onu gol kralı yapacak.
Nice story Bro !

Fernandao, Gomez, Cenk...her türlü golcüden fayda alabiliyor...zaten bizde olsa Icardi oynar o ayrı birşey ve Icardi'yi gol kralı bile yapar...yani Türkiyede Golcülerden en iyi verimi alan ender Hocalardan birisi Şenol Güneş...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernandao hariç ikisi de fişek gibi adamlar.
Neyse elbette Şenol hoca forveti den verim almayı bilir ama bu arkadaş için Hz. İsa gelip diriltmesi lazım. Bu arkadaş bildiğin geberik.

Geri
Üst Alt