#9 Haris Seferović

Tez vakitte bu adamdan kurtulmak gerekiyor. Goran Pandev ve Mitroglou'ndan daha beter cikti.

size komik gelebilir ama Şenol Güneş bu adamı gol kralı yapar...elimizde sistemi olmayan ve karambol Futbolu ile başarı bekleyen bir hoca ile hiçbir oyuncudan fayda alamayız...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Değil Şenol guardiola gelse bi halt olmaz bundan. Bu herif bırakmış futbolu silmiş kafasından acilen kadro dışı bırakılmali boş yere yer kaplıyor. En azından yusuf olur yedekte güzel bir yedek.

Reis cidden büyük hayal kırıklığısın. Oysa ki geldiğinde bayağı sevinmiştim.

Riskli transfer olduğu belliydi. Gereksiz zorladık, adam geçen sezon top oynamamış benfica kurtulmanın yollarını arıyordu. Bile bile lades oldu biraz

Solak forvetlerin çoğu zortingen bizde

Ilk macinda gordum..

Cakma Saffet Sancakli dedim..

Allahtan Icardiyi aldik..

Umarim toparlar demekten baska elden bisey gelmiyor..

Kulubenin gediklilerinden olur bu gidisle..Sonra da postalanir..

Ama mitroglu gibi kariyerine bir kupa ekleyip oyle gider umarim..

Bu adamdan devre arasi kurtulmak gerekiyor.

Golü attı ama sevinmedi.

Maçta ağır kalıyor. Sakatlıklar yüzünden sanırım eski hareketliligi yok.

Fiziksel eksikliği (doğal olarak, 1.5 sezondur doğru dürüst maç oynamadı) hariç eski Seferovic’ten pek farkı yok.

Avrupa maçlarını takip etmeyenlerin kafasında nasıl bir profil oluştuysa veya 1.5 yıldır oynamayan, fiziğiyle ön plana çıkan adamdan ne bekliyorlardı bilemem tabii. solunda Darwin Nunez, sağında Rafa Silva var sanki de adam oynamıyor. Bitik Yunus ve Gomis ile ne kadar uyumlu oynanırsa o kadar uyumlu oynuyor işte.

Fizik olarak toparlaması beklenirse özellikle maçın sıkıştığı son dakikalarda bitirici bir Icardi ve patlayıcı bir Rashica ile fark yaratabilir ama bunu becerebilecek bir teknik direktör yok. Zira Okan’ın farklı santrafor tipleri olduğunu bildiğini düşünmüyorum. Tıpkı “Gomis o kadar pozisyona giriyor, sefer niye girmiyor” diyen taraftar ve tüzümen tipleri gibi.

Seferovic = Antalya maçı 90. Dakikasıdır. Bu şekilde kullanmayacaksan veya bunu beklemiyorsan niye aldık bu adamı? Buna göre yorum yapmak lazım.

Futbol kendisini bırakmış çoktan.

Devre arası kesin gider bu kalmasına ihtimal vermiyorum adam çok gergin ya ağlayacak ya birine dalacak gibi

Devre arası yallah demek zorunda kaldım maalesef

Çok sabrettik ama bı türlü olmuyor, olmayacak

Geri
Üst Alt