Cevap: # 9 " Süper " Mario Jardel

Halil Özer'in kitabında bazı şeyler okudum,resmen sinirlerim bozuldu.Üstüste 5.Şampiyonluk nasıl gitmiş resmen utanç verici.

Bilen biliyo zaten nasıl kaçtı o şampiyonluk .bne fenerin o sezon yaptıgı şikeyi süper giderken ligin son haftalarında aleyhimizde verilen acayip kırmızı kartlar aleymizde verilen acayip penaltılar verilmeyen gollerimiz satılmış maçlar ( bknz : ersun yanal ) teşvik primleri vs. vs. Türk futbolunun bence en karanlık sezonudur 2000 - 2001 o sezon şampiyon olsak ertesi sezonuda sayarsak 6 sezon üst üste olmus olcaktık

Cevap: # 9 "Süper" Mario Jardel

Fm de 1 k ya transfer ettim bi işe yaramıyor ama yedekde beklesin fena mı :)

Adam golcüydü be.

e1fcic.jpg

Galatasaray'a ve Türkiye ligine Hakan Şükür gibi golcü gelmedi ve gelmeyecek. Jardel'in de yeri ayrı tabi ki.

Bitiricilik bakimindan degil Turkiye'ye gelen, dunyada yetisen sadece iki golcu tanirim.

Biri Jardel, digeri de Daniel Gonzalez Guiza

Galatasarayımızdan böylesi de geçmiş arkadaş. Dünya da sayılı forvetlerden biridir kendisi.Çok çok severim.

Bazı mental retarde taraftar ve yorumcular Jardel için "balına gol atıyor" "koşmuyor" gibi yorumlar yaparlardı. Lan bu adam maratona mı katılacak ?

türkiye ye gelmis gecmis en iyi golcü 3:2lik real macina gitmistim jardeli ilk ve son defa canli izlemisdim not ilk sami yen macim olmustu o mac. :D

Bazı mental retarde taraftar ve yorumcular Jardel için "balına gol atıyor" "koşmuyor" gibi yorumlar yaparlardı. Lan bu adam maratona mı katılacak ?
Şimdi kahraman Alex lerine koşmuyo diyince demediklerini bırakmıyolar.

Böyle Efsaneler kulüp bünyesine katılmalı kesinlikle ...

Tartışmasız Türkiye'ye gelmiş en iyi santrafordur.

jardel5zf.jpg

bu adama odun bile dendi yahu haginin önüne kalas koysan jardel kadar gol atarmış

zaten hakan şükür gibi rakibi boğan pres yapan biri değil dendi çok bilmiş basınımızda bu adam kadar eleştirilen 2.isim lincoln kaderleri birbirine çok benziyor

[video=youtube;5To3QamrI3c]https://www.youtube.com/watch?v=5To3QamrI3c&feature=related[/video]

Vay be bi zamanlar forvetimizde Jardel oynamıştı.O bir gol makinesi,o bir fenomen,o bir efsane.Süper Mario Jardel.Şu klip verilmiştir daha önce belki.Herkes izlemeli.İnsanın tüylerini diken diken ediyor.

Ah ulan neydi o günler.Şu anda Falcao'nun bizde oynaması gibi birşeydi.

Benim idolümdür.

Emre ve Okana kinim 2001 sezonunda basladi.

Yasayanlar bilir.

Adam ne cakiyordu be en sevdigi kalecide Cassillasti.

Iyi hatirliyorum Jardel yeni gelmisti birkac hazirlik macindan sonra medya homurdanmaya basladi bu adama bu kadar para verilirmi adam yerinden kipirdamiyor bu gol felan atamaz diye.

Mikrofonu Jardele tuttular söyle birsey dedi.

Hazirlik maclarinin benim icin bir önemi yok medya beni ilk lig macimda görsün.

Malum ilk lig maci ve Jardelin attigi tam 5 gol.

adamda bi gram teknık yokdu ama o vuruşlar neydi be abi milan maçında ergünün ortasında ergun daha topu kesmeden vuracağı ayağını geriye doru cekıp beklemısdi :D

adamda bi gram teknık yokdu ama o vuruşlar neydi be abi milan maçında ergünün ortasında ergun daha topu kesmeden vuracağı ayağını geriye doru cekıp beklemısdi :D

teknikten bazımız ney bilmiyorum ama tekniği vardı ben çok net artistik hareketler denediğini hatırlıyorum maçlarda ama çalım v.s türü yoktu tabi çalım tekniği yoktu o doğru ama vuruş tekniği inanılmazdı :D

Geri
Üst Alt