Cevap: # 9 " Süper " Mario Jardel

Jardel'in bitiriciliği Baros da olsa senede 35 golden aşağı inmez heralde.Böyle usta bir golcüyü sırf koşmuyor diye beğenmeyip yollatanlara yazıklar olsun diyorum.adam koşmuyor diye eleştiriliyor ama 42 maçta 34 gol atıyor yine yaranamıyor.böyle usta bi golcüyü kaybettiğimiz için çok üzülmüştüm.Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı santraforların başında gelir.üstüne de santrafor tanımam.özledik seni süper mario :)

Jardel'in bitiriciliği Baros da olsa senede 35 golden aşağı inmez heralde.Böyle usta bir golcüyü sırf koşmuyor diye beğenmeyip yollatanlara yazıklar olsun diyorum.adam koşmuyor diye eleştiriliyor ama 42 maçta 34 gol atıyor yine yaranamıyor.böyle usta bi golcüyü kaybettiğimiz için çok üzülmüştüm.Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı santraforların başında gelir.üstüne de santrafor tanımam.özledik seni süper mario :)

Renktaş o zaman ne Pele ne bir başkası.

Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük forvet oyuncusu olur. :)

Onunla 10 kişi oynuyorduk ama sahiden çok güzel gol atardı. Yine de çok üzülmemiştim gittiğine.

Bir takımdan gol kralı çıkıyorsa (ki Jardel gol kralı olmadı bildiğim kadarıyla) o takımda bir sorun oluyor mutlaka. Size 1996 - 2000 yılları arası gol kralı istatistiklerini vereyim:

1996-1997 Hakan Şükür 38 gol Galatasaray 90 gol

1997-1998 Hakan Şükür 33 gol Galatasaray 86 gol

1998-1999 Hakan Şükür 18 gol Galatasaray 85 gol

1999-2000 Serkan Aykut (Samsun)30 gol Galatasaray 77 gol

Bu arada bilin bakalım 2000 yılında ne oldu?

Kralsın Jardel..Bir başka seviyorum bu adamı..İsmini duyunca bile eski günleri özlüyorum..

B_c9006ac0acea6f1bdef0ced9c099351b.jpg

Topu bekle Kaleye bak vur gol :D İşte Jardel'in futbol anlayışı :D

Ne adamdı be kardeşim, kıçımla gol atıcam diyip atmıştı o Erzurum maçında. Van Nistelrooy kadar bitirici adamdı. Bizden sonra gittiği sporting lizbonda 42 gol atmıştı(oha). Değerini tam olarak bilemedik sanki.

Nistelrooydan daha bitirici.. :)

Pozisyon sezisi olarakta önde..

Nistelrooydan daha bitirici.. :)

Pozisyon sezisi olarakta önde..

Nistelrooy tabiki çok iyi golcü ama ben Jardel'den daha iyi golcü tanımıyorum.Çok net söylüyorum.Jardel topla 18 içinde buluşunca %90 gol diye bakardık ve çoğu zaman gol olmadan birbirimize sarılırdık.Ah o günler ah!

Strum Graz maçındaydık.Maçtaydım.Pozisyon tam önümde.Ergün Penbe kesti topu,baktım top ceza sahasına gidiyor,baktım Jardel orada,ben maç izlemeyi bıraktım yanımdaki arkadaşıma dönüp her gol sevincimdeki gibi 2 yumruğumu havaya kaldırarak zıplamaya başladım.Gözlerimi sahaya çevirdiğimde meşaleler yanıyordu.Hehehe!

Yanlış olabilir ama hatırladığım kadarıyla geldiği sene hazırlık maçlarında gol atamamıştı ve eleştiriler oluyordu. Eleştirilere yanıt olarak resmi maçları bekleyin demişti ve ilk maçında 5 gol atmıştı. Hatta bir golünü hiç unutmam kaleciyi çalımlayıp atmıştı ve o golünü cine5 te şifreli olarak canlı seyretmiştim :)

Yanlış olabilir ama hatırladığım kadarıyla geldiği sene hazırlık maçlarında gol atamamıştı ve eleştiriler oluyordu. Eleştirilere yanıt olarak resmi maçları bekleyin demişti ve ilk maçında 5 gol atmıştı. Hatta bir golünü hiç unutmam kaleciyi çalımlayıp atmıştı ve o golünü cine5 te şifreli olarak canlı seyretmiştim :)

Hollanda'daydım ben o maçta.Erzurum maçı.7-0 bitmişti.

Geri
Üst Alt