Cevap: # 9 " Süper " Mario Jardel

Milan ve Real Madrid'e attığı goller çok güzeldi. Süper Mario Jardel affetmedi. :)

affetmeyen pozisyon geldimi güizalık yapmayan brezilyalı emmimiz ne günlerdi şimdi tırt tırt takımlarda kokain ve karısı hayatını batırdı.

mhtesem bitiricilik vardı ya bide çakması vardı super mario cafer diye :D :D

Yanlış olabilir ama hatırladığım kadarıyla geldiği sene hazırlık maçlarında gol atamamıştı ve eleştiriler oluyordu. Eleştirilere yanıt olarak resmi maçları bekleyin demişti ve ilk maçında 5 gol atmıştı. Hatta bir golünü hiç unutmam kaleciyi çalımlayıp atmıştı ve o golünü cine5 te şifreli olarak canlı seyretmiştim :)

ertesi günkü fotomaç manşeti "JARDELiyor"

Uzan'ın katkılarıyla almıştık sanırım?

Beşiktaş maçında sol çizgide Elano'nun muhteşem bir çalım sonrasında açtığı harika ortaya,

"Ah Jardel olacaktı ki şimdi"

...

Hayranıydım be.. İlk gittiğim maçı, meşhur Erzurumspor maçıydı 5 gol atmıştı :) O maç Serkan'a gol attırmaya uğraşılmasa daha fazla da atabilirdi belki.

Hayatımda bu kadar rahat gol atan bir adam görmedim. Her golü de yetenek işiydi.

"He made that look easy." adamıydı.

Sene 2001.GS'ımız Milan ile oynayacaktır.Medyada GS'ımızın dezavantajları bölümünde 2 tane şık vardır.1)Hagi yaşlı,2)Jardel ağır.Maç 2-0 biter ve golleri yaşlı Hagi ve ağır Jardel atar.Top süremiyor denen Jardel Maldini'yi geçip,30 metre top sürer ve topu Milan'ın kalesine sokar.

Casillas sever bizdede bizden öncede sürekli koymuş ona.. :D

Ulan çok özledim yaa. :D

jardel içerdeee jardellll geldi onaaa vurus jardel ve gollllllll super mariooooo jardel affetmediii real madridi bir kez daha affetmedii! jardel atıyor......alkıslarrr jardele jardelllll!!!! .. süper mario jardellllll

O holladalının adını hatırladım bu arada. :D

Van basten.

Jardel'e yeni stadda esi benzeri olmayan bir jubile yapilip, toplanan tum gelirler kendisine verilmeli. Zamaninda 16 milyon dolara transfer olan adam suan senede 50 bin dolara oynuyo. Jardel ve Lucescu gibi, bu takima sozde degil ozde az veya cok birseyler vermis kisilerin amansizca bu takimdan kovulmalarinin gunhani cekiyoruz.

Kıçında bile bitiricilik vardır :D

mariojardel_narrowweb__300x458,0.jpg

Adam sürünerek bile gol atiyor :D cok büyük golcüydü cidden.

Geri
Üst Alt