#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Welcome back King Çok özlemişiz. Tez zamanda tamamen iyileşip takıma dahil olmanı diliyoruz.. Büyük oyuncu. Büyük star.. Mauro İcardi!
jr2yd.webp
20221218_152647.webp
20221218_152651.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi bu adamın ismi piyasada yokken pazar uçağı iner demiştim 18i falandı işte o ara anlaşıldı; Belotti'yi istemezken de ölüsü yeter demiştim Icardi için. Hani mertens, torreira ve dembele konularına hiç girmiyorum söylediğimin doğruluğu için.

Sonrasında ise ısrarla idmanlara gelmemesi; Arjantin seyahatlarine laf edip kendisi ile yedekleri arasındaki uçurumdan dolayı laf edince de bazı troller kendince laf sokmaya çalışmıştı zaten artık laf anlatmaya gerek duymadığımdan da foruma yazmıyorum.

Kendisi ile ilgili önemli bir bilgi aldım ve tepkilerimin yerli olduğunu anlamış oldum, artık paylaşmaya da gerek duymuyorum kendisinden tek isteğim max sayıda maça çıkması, seneye bizle zaten olmasına ihtimal vermiyorum.

Şimdi bu adamın ismi piyasada yokken pazar uçağı iner demiştim 18i falandı işte o ara anlaşıldı; Belotti'yi istemezken de ölüsü yeter demiştim Icardi için. Hani mertens, torreira ve dembele konularına hiç girmiyorum söylediğimin doğruluğu için.

Sonrasında ise ısrarla idmanlara gelmemesi; Arjantin seyahatlarine laf edip kendisi ile yedekleri arasındaki uçurumdan dolayı laf edince de bazı troller kendince laf sokmaya çalışmıştı zaten artık laf anlatmaya gerek duymadığımdan da foruma yazmıyorum.

Kendisi ile ilgili önemli bir bilgi aldım ve tepkilerimin yerli olduğunu anlamış oldum, artık paylaşmaya da gerek duymuyorum kendisinden tek isteğim max sayıda maça çıkması, seneye bizle zaten olmasına ihtimal vermiyorum.
Böyle arafta bırakıp bizi çıldırtmak mı istiyorsun uzun aradan sonra gelip kero bey? Nedir o bilgi?????

Bu adam neymiş ya. Formun genelinin aksine hiç istemiyordum gelmesini. Kayseri maçında da genel kanının aksine beğenmiştim iyi olan tek tük oyuncularımızdandı. Sahada olduğu her maç yerini belli etti bence. Fantastik oynuyor.

Inter'de yeminle böyle değildi. Bu adamın söyle güzel liderlik ettiği bir şampiyonluk hikayesi yok. Umarım bunu bazı şeylerden daha çok istiyordur da sezon sonuna kadar devamını getirir.

Türk basınının ve GSC forumun kolpalarının yine götten uydurma olduğunu görmüş olduk.

Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş bir güruh için şaşırtıcı değil gerçi.

Uzun bir süredik süreklilik sağlamayan bir oyuncu olduğu için transferi konuşulduğunda ben de kendisine çok sıcak bakanlardan biri değildim. Oyun bilgisinin kötü olmadığının hatta bizim ligin kalitesinin üstünde olduğunu biliyordum ama beni korkutan fizik kalitesinin yetersiz olacağıydı ama oynadığı maçlarda hep ayakta kalan isimdi. O yüzden benden tam not alan oyunculardan biri oldu. Kendisinin yokluğunda zorlanacağımız maçlar olacaktır umarım kısa sürede toparlar ve fizik olarak fit duruma geldiğinde formasına tekrar kavuşur.

Mauro İcardi tebrikler kral Orada olmasan da Messi ile güzel bir abi-kardeş ve Rosariodan hemşehrilik durumun var. Geçmişte PSG ve Milli takımda çok omuz omuzaydınız. İyileşme mutluluğunun üstüne bir de bu. Boey ve Dubois ile bol bol makara yapar artık.
InCollage_20221218_185804116.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayvayı yedik. Yiğidin yeni hedefi İcardi oldu. Ve sanırım hedefi etkisiz hale getirmede başarılı da oldu. Tüh ulan. :(

Geri
Üst Alt