#9 Mauro Icardi | ARŞİV

3BBECA77-451E-4BED-99D8-62DC353D96C2.webp

Huzur verici

Bizim eski Gscimbom tabiriyle "Ecdadz.ker"

Gösterdiği forma attığı golden daha çok acı vermiş kudurttu herifleri kaç gündür.

Gösterdiği forma attığı golden daha çok acı vermiş kudurttu herifleri kaç gündür.

Yemin ediyorum o formayı çıkarıp göstermesi 50 tane gole 100 tane galibiyete bedel o anda tam kudurtucu modu açtı abim benim, aklıma tinercileri olimpiyatta sahaya döken Galatasaray neferi melo geldi o da kırmızıdan sonra formayı tribünlere göstermişti sahaya atladılar futbol bu en zevkli yanı da bu ağlamalarını görmek insanı orgazm ediyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bonservisinin halledilebileceğini ama kendisine 6-7 milyon veremeyeceğimizi söyleyenleri görüyorum...

İş yeter ki oraya kalsın; o 6-7 milyonun büyükçe bir dilimini 'şu kadar maç, şu kadar gol-asist' gibi ulaşılması çok da zor olmayacak şartlara bağlarsın olur biter. Oynamaya ve burada kalmaya niyeti varsa kabul eder zaten. Normal standardını 30 maça yansıtırsa takımı ihya eder, alacağı para göze batmaz...Bu şartlarla da beklenti/risk oranı en yüksek transferlerden biri olur...

İsim-yıldız delisi değilim. Falcao transferini hiç istemeyenlerdendim mesela. Ancak İcardi çok başka bir adam. TR lig tarihinde kıyaslayabileceğim bir tane forvet oyuncusu bile yok...

formunu devam ettirirse özellikle EPL takımları salça olur. tabi çıkan haberlere göre messi'nin sözleşme uzatmak istememesi ve newcastle united'ın neymar'ı transfer etmesi halinde PSG de de kalır gibi.

Uzun süre sonra taraftara çok etki eden bir isim oldu şahsen sneijder drogba'dan beri böyle bir olay hatırlamıyorum, nereye baksam icardi var. Rakipler gizli gizli adamın video editlerini izliyor.

Geri
Üst Alt