#9 Mauro Icardi | ARŞİV

PSG yerine başka bir kulüp olsa zor derdim ama PSG elindeki yıldızları çok önemsemiyor ucuza elden çıkarıyorlar bence oluru var sene sonu 8.5 m euro'ya bonservisini alırız Icardi'ye de 5-6 m euro yakın maaş veririz.

Mauro İcardi bir dünya devidir. Bakın star demiyorum. Derby Della Madonniada İnterdeyken Milana çok attı. Pariste keza öyle. Onun varlığı bile tehdit her zaman kaldıki İstanbuldada her Derbiye attı imzasını. Tam olarak Büyük Takım oyuncusu işte. İyi ki varsın Süperstar.
20230109_033038.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dries Mertens ve Mauro İcardi.. Kadronun tamamı yıldızlarla dolu ama bu ikisi bir başka seviye sonra da Torreira, Oliveira geliyor. Mertens Napoli, İcardi İnter formasıyla efsane oldular. İcardi 2, Mertens 1 kez Serie A gol kralı oldular. Şimdi bizde 10 ve 9'lar. Aylar geçti geleli ama hala rüya gibi..
InCollage_20230103_134842136.webp

Mauro İcardi.. Senelerce İnter ve Pariste hayranlıkla izlediğim bu dünya starının daha bizde oluşunun şokunu atlatamadan 2 tane Derbiyi direk olarak aldı tek başına. Sen bizim başımıza gelen en büyük şeysin. Belkide Drogba ve Jardelin yapamadığını şimdiden başardın. Big Star
InCollage_20230109_003115179.webp

Bu geyik ne zaman bitecek? Oliveira ppliyim adam tarihin en iyisi denecek kıvama geldi. Bu adamları geldiğinden beri bu paylaşımları yapıyorum her maç imza atıyorlar. Tek istemediğim transfer Midtsjö idi. Tek Karavanada o çıktı. Yani bu sene işler değişti

Dostum flood yapıp durma ona da eyvah diyor olabilir

Polyanna gibi takılıyosun forumda

saplaaaaaağğğğğğğğ

Geri
Üst Alt