Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İzleyebildiğimiz için her saniye şükretmeliyiz.

Bu geyik ne zaman bitecek? Oliveira ppliyim adam tarihin en iyisi denecek kıvama geldi. Bu adamları geldiğinden beri bu paylaşımları yapıyorum her maç imza atıyorlar. Tek istemediğim transfer Midtsjö idi. Tek Karavanada o çıktı. Yani bu sene işler değişti
Aynen hiç sakatlanmadılarBu geyik ne zaman bitecek? Oliveira ppliyim adam tarihin en iyisi denecek kıvama geldi. Bu adamları geldiğinden beri bu paylaşımları yapıyorum her maç imza atıyorlar. Tek istemediğim transfer Midtsjö idi. Tek Karavanada o çıktı. Yani bu sene işler değişti
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lan boeyin kariyerini sonlandiriyordun, bu konudan sutlayin sunjBu geyik ne zaman bitecek? Oliveira ppliyim adam tarihin en iyisi denecek kıvama geldi. Bu adamları geldiğinden beri bu paylaşımları yapıyorum her maç imza atıyorlar. Tek istemediğim transfer Midtsjö idi. Tek Karavanada o çıktı. Yani bu sene işler değişti
Ama sonlandırmadım.Lan boeyin kariyerini sonlandiriyordun, bu konudan sutlayin sunj
Dostum flood yapıp durma ona da eyvah diyor olabilirBu geyik ne zaman bitecek? Oliveira ppliyim adam tarihin en iyisi denecek kıvama geldi. Bu adamları geldiğinden beri bu paylaşımları yapıyorum her maç imza atıyorlar. Tek istemediğim transfer Midtsjö idi. Tek Karavanada o çıktı. Yani bu sene işler değişti
Olm övme lan. Övme ulanMauro İcardi bir dünya devidir. Bakın star demiyorum. Derby Della Madonniada İnterdeyken Milana çok attı. Pariste keza öyle. Onun varlığı bile tehdit her zaman kaldıki İstanbuldada her Derbiye attı imzasını. Tam olarak Büyük Takım oyuncusu işte. İyi ki varsın Süperstar.Ekli dosyayı görüntüle 187425