#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Icardi yerine Sefer olsaydi.Rakip topa dokunmaz Seferde topu auta cakar 1 puan ve kotu futbol ile haftaya tamamlamis olurduk.

Dünkü maçta İcardi ile ilgili bir şey dikkatimi çekti. Olay anında bir sürü Konyasporlu futbolcu üzerine yürüdü. İttiler kaktılar yere düşüremediler. Sağlam fiziği var. Derbilerde rakipleri kudurtucu bir tarzı var.
Ben de bunu arkadaşıma söyledim oğlum ne bekliyorsun herif Arjantinli italyada oynamış yıllarca dedi hakikaten öyle

Psg den gelince insan süt kuzusu bekliyor bir nevi 🤣

IMG_20220917_215723.jpg

forvette oynamasını istediğim en son isim şu an. sıralamam gomis>mertens>sefer>icardi şeklinde

Ceza sahası içinde iyi konumlanıyor ve vücudunu iyi kullanıyor.

Sağ kanatta sıfıra inip içeri iyi pas yapan bir Rashica ile çok gol atabilir. Ya da Yunus’un da Gomise asisti gibi bol bol sıfıra inip yerden pas çıkarması lazım.

Adam daha yarım saat bile oynamadı ama yapılan eleştiriler hayli yüksek. Sefer'e 4-5 maç şans verildi ve etkili olamadı Icardi de 4-5 maç oynasın sonra yorumlamak lazım ki oynadığı süreçte öyle veya böyle golü bulmamıza katkısı oldu. Icardi safkan forvet sahada duruşu ve top almaya çalıştığı yerler bile kalite kokuyor takım uyum sağlamalı bu adama biraz. Yunus ve Kerem doğru pasları atabilirse Icardi Sefer veya Gomis kadar kaçırmaz.

Oyuncunun bir kaç pozisyonda kendini stoperin kör noktasina atmasi güzeldi. Kendini stoperden iyi kurtarıyor. Ben özellikle Icardiyi izledim. Bana güzel şeyler umdurdu.

Tabi önemli olan onu beslemek. 2 kez topla buluşması olacak iş değil.

Oyuna girdikten sonra gol dışında doğru düzgün topla buluşturamadık
Bence en büyük tehlike bu
Kanatlar golcüyü beslemeyecek bir oyun oynuyorlar
Bu değiştirilmesi lazım

Geri
Üst Alt