- 1 Ocak 2011
- 15.345
- 10.409
- 1.838
Icardi yerine Sefer olsaydi.Rakip topa dokunmaz Seferde topu auta cakar 1 puan ve kotu futbol ile haftaya tamamlamis olurduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de bunu arkadaşıma söyledim oğlum ne bekliyorsun herif Arjantinli italyada oynamış yıllarca dedi hakikaten öyleDünkü maçta İcardi ile ilgili bir şey dikkatimi çekti. Olay anında bir sürü Konyasporlu futbolcu üzerine yürüdü. İttiler kaktılar yere düşüremediler. Sağlam fiziği var. Derbilerde rakipleri kudurtucu bir tarzı var.
Saka gibisinizforvette oynamasını istediğim en son isim şu an. sıralamam gomis>mertens>sefer>icardi şeklinde
ne diyonSaka gibisiniz
Saka gibisiniz diyom.ne diyon
Icardi yerine Sefer olsaydi.Rakip topa dokunmaz Seferde topu auta cakar 1 puan ve kotu futbol ile haftaya tamamlamis olurduk.
Tam senden beklenecek mesajlar.Ilk maci daha lutfen
Kişi şaşırtmadı .dTam senden beklenecek mesajlar.
Daha ilk maçıymış, ne dedik çöp mü dedik, kötü futbolcu mu dedik, ilk maçındaki 20 dakikayı değerlendirdik. Senin yaşın kadar maçını izledim ben Icardi'nin, merak etme sen.

Samet Nalbanti mutlu etmen yakismadi.Gulucuk atmis postunaTam senden beklenecek mesajlar.
Daha ilk maçıymış, ne dedik çöp mü dedik, kötü futbolcu mu dedik, ilk maçındaki 20 dakikayı değerlendirdik. Senin yaşın kadar maçını izledim ben Icardi'nin, merak etme sen.