- 17 Ağustos 2009
- 44.163
- 33.272
- 3.448
Ercan Taner'den bahsediyordum.O sözde spor programlarını izlemeyi bırakmanı tavsiye ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ercan Taner'den bahsediyordum.O sözde spor programlarını izlemeyi bırakmanı tavsiye ediyorum.
merak eden varsa kafasındaki berenin markası goorin bros. 200 tl civarına alınabilir.
YalanPsg bonservis olarak 25 milyon istiyormuş
Kendisi 8m
Serhan Türk Asport
Konudan bağımsız olarak Ramiz Dayı da Ezel de tam bir oturma organıydı.genel bir algı oluştuğu için maxi - icardi - wanda üçgeninde bende bütün ihaleyi icardiye yıkıyordum.
fakat durum öyle gözükmüyor. bu adamın maxinin çocuklarına karşı tutumu kendi çocuklarından farksız. bizdeki performansından sonra italyada o dönemki olaylarını inceledim.
en iyi döneminde kendi taraftarından bu olay yüzünden tepki yemiş, küfürler edilmiş, kaptanlığının alınması istemiş fakat bizim ırz düşmanı,
"ben arjantin çocuğuyum, büyüdüğüm mahallede hergün biri ölüyordu, gelsinler hesaplaşalım" diyerek raconu kesmiş.
ezelin güney amerika şubesi diyebiliriz. icardide ileriye yönelik potansiyel ve güç gören wanda nara, evli olmasına rağmen henüz 20'li yaşlarında olan genci bir şekilde kendine bağlamış.
nasıl ki ezelde ramize salt kötü diyemiyorsak, aynı durum icardi içinde geçerli. bu durumda en günahsız maxi lopez ve tabi ki yılanın başı selma hünel - wanda nara oluyor.
aşık olduğu kadın için gururunu ayaklar altına alabilecek şeyler yapabilen bir adam icardi. bazıları böyle saçma sapan seviyor.
şuan maxinin çocuklarına karşı tavrını benim diyen adam yapamaz. bunun için gerçekten iyi niyetli ve saf duygulara sahip olmak gerekiyor.
allah herkesi wanda gibi kadınlardan korusun.