#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Şampiyonluğa odaklanmış 1 Mauro İcardi..
Fn6vxV5XEAEebGP

herif 3 kafa golü attı üçüde jeneriklik.
soldan attı, sağdan attı, içe kavis alanı attı, dışa kavis alanı attı. yüksek geleni attı.

bu maç dk 50 gibi hücumda rashicayla birlikte en kötüsü demiştim, maşallah baya kötüymüş.

Mauro Icardi.. Dünya Starımız.. Seni anlatmak için hiçbir güzel kelimenin veya sözün yeterli olacağını sanmıyorum açıkçası çünkü bize ciddi anlamda inanılmaz bir Santrafor performansı izletiyorsun. Drogbalı günlere döndük. Daha da kariyerlisi (İnter, PSG) Daha da dinamiği.. İyi ki bizimlesin İnter dönemi Prime Icardi geldi resmen.
InCollage_20230202_010125378.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı hala tam besleyemiyoruz, fizikli ama akılsız kanat oyuncuları ile biraz yazık ediyoruz sanki

Bugun Yunus'un pozisyonunda delirdi adam o kadar depar atti sonra Yunus topu cekti, ben girdim yazdim mac konusunda bize kanat lazim diye. Bana buradan tak ettiyse, adam delirmistir diyorum :) Cok net, bu adami besleyecek ve koridor acabilecek (dribbling olur, adam eksiltme olur...) bir oyuncu lazim kanatlarin en az birinde.

Geraldo olsa bizde asist krali olur herif.Şu adami besleyemiyoruz performansinin yarisini gosteriyor daha.

Geri
Üst Alt