Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.957
- 22.705
- 1.388
Böyle mi gerçekten ya. Kendimi inandırıp sonra 4 ay depresyona girmek istemiyorum.Burdaki futbol hayatina asik oldu. Ömrü boyunca bulamadigi tutkuyu burda buldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle mi gerçekten ya. Kendimi inandırıp sonra 4 ay depresyona girmek istemiyorum.Burdaki futbol hayatina asik oldu. Ömrü boyunca bulamadigi tutkuyu burda buldu.
HayirBöyle mi gerçekten ya. Kendimi inandırıp sonra 4 ay depresyona girmek istemiyorum.
Wanda yengeye büyük iş düşüyor derim.
Gedsonda yaptigimiz malligi yapmazsal kalir bencede.Böyle mi gerçekten ya. Kendimi inandırıp sonra 4 ay depresyona girmek istemiyorum.
Inter istemez aga. Ne taraftarı ister, ne Icardi ister, ne Marotta ister, ne Zhang ister.Gedsonda yaptigimiz malligi yapmazsal kalir bencede.
He inter ister baska konu
Kisin herifi bekletip bekletip almadik. Adam son gün GS tshirti bile giydi gelmek istiyor isyan ettiInter istemez aga. Ne taraftarı ister, ne Icardi ister, ne Marotta ister, ne Zhang ister.
Gedson'da ne mallık yaptık ki.
Almadık istemedik almayı bu başla başına bir mallıktı bence.Inter istemez aga. Ne taraftarı ister, ne Icardi ister, ne Marotta ister, ne Zhang ister.
Gedson'da ne mallık yaptık ki.
Kisin herifi bekletip bekletip almadik. Adam son gün GS tshirti bile giydi gelmek istiyor isyan etti
Yüzde ellisine peşin €7.5m vermemek ayıp değildi. Çok para istediler napalım.Almadık istemedik almayı bu başla başına bir mallıktı bence.
Santrafor karesi adama yakışır. Yemin ediyorum klibini 20 kere falan seyresiyorum gunde. Her seyrediste bu adam sene sonu bizde durmaz diye dertleniyorum.Bizde kalırsa bile artık hep 99 olmalı çok yakıştı 9 olarak hayal edemiyorum. 99 sayısına karakter kazandırdı ondan sonra bu numarayı almak başka oyuncu için yük olacak.
Tamamen b.e denen herifin beceriksizliği olan bir sonuç.Yüzde ellisine peşin €7.5m vermemek ayıp değildi. Çok para istediler napalım.
Benim bildigim biz %100 ünü aliyorduk 10a falan öyle hatirliyorum. Zaten adamlar besiktasa 6ya verdi %50. bizden Niye fazla istesinlerYüzde ellisine peşin €7.5m vermemek ayıp değildi. Çok para istediler napalım.
Adamlar nakit istiyordu bu birinci engeldi. Yüzde 80'i için €10m bandına düşmüşlerdi diye biliyorum o da çok fazlaydı açıkçası.Benim bildigim biz %100 ünü aliyorduk 10a falan öyle hatirliyorum. Zaten adamlar besiktasa 6ya verdi %50. bizden Niye fazla istesinler
%80 isini hic duymadim vallahi rizenin de 1,5 verdigini hic duymadim nerden cikti buAdamlar nakit istiyordu bu birinci engeldi. Yüzde 80'i için €10m bandına düşmüşlerdi diye biliyorum o da çok fazlaydı açıkçası.
€1.5m de Rize verdi.
Sallıyorumdur belki. Rize bir miktar para verdi hem de baya paraydı ona eminim.%80 isini hic duymadim vallahi rizenin de 1,5 verdigini hic duymadim nerden cikti bu

Cunku renktaslarimiz medyadaki tetikcilerin haberlerine inaniyor.Neden son günlerde adam gitti gibisinden konusuluyor ki jsjdsjs