#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Alakasi yok. Onceki maclarda aldigi indirdigi toplari guclu kalip olumlu kullanmasiyla fark yaratiyodu zaten daha cok bitiriciliginden ziyade. O yuzden asistleriyle daha cok on plana cikti.

Farkli olmak icin gerceklikten uzak sacma yorumlar yapmayalim
Bu arada umarım sadece Antreman yapar gerçi arada yok

İcardiye bok atmaya gerek yok tamam bir kaç maç kötü diye berbat veya başka bahanelere gerek yok maç ritimi ile düzelecektir.

9 gol 6 asist kötü mü yani
Goller ve asistlerin neredeyse hepsi de ekstrem bu arada. Yalnız ahbert iki maçtır fizik olarak kötü görünüyor. Başak maçında ndayishimiyeyle boğusup sonunda kereme gol attıran icardi yok şu an.

Maçı kazanmışız İcardi ve takım her türlü toparlar da şu yarın ki maça odaklanalım.Fb maçında en az 1 beraberlik bekliyorum ben reis yav :D
1 penaltı garanti fenerin veya rakip kırmızı görür. Fenerde bir halt yokki essek Valencia birşeyler yapacakta maç kazanacaklar

Bu seneyi bizle şampiyon olarak tamamlar ama seneye Avrupa için güvenilecek gibi durmuyor malesef son haftalarda. Ben de isterim formdaki halini ama en iyi olduğu bitiricilikte yokları oynuyor epeydir.

Kötü oynamasını da anlarım da, herif sahada bile yok resmen saklanıyor. Neler olduğunu bilmiyorum ama müthiş yetenekli de olsa, performansı geceyle gündüz kadar farkeden isimlerden hiç hazzetmiyorum. Hele bir de sezonun artık final haftalarına giderken, böyle bir düşüş kabul edilebilir değil.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

her macta artık 2 kişi marke ediyor lakin fiziksel olarak diri olması icin bu tarz oyuncular sürekli oynamak zorunda
biz ayda 1 2 mac yapar hale geldik

9 gol 6 asist kötü mü yani
İyi tabii...Bu ligde daha iyi forvet görmediğini ilk söyleyen de benim forumda...

Birçok maçı 'keyfi' diyebileceğimiz sebeplerle kaçırmış olduğu malum. Her maç gol-asist yapmasını da beklemiyorum ama bu denli 'silik' oynamaya devam edecekse, bonservisinin alınmasına da şüpheyle yaklaşırım...

Geri
Üst Alt